Adresse

Algade 107
4760 Vordingborg

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 5534 0534

Din lokale ejendomsmægler i Vordingborg

Nybolig i Vordingborg ligger centralt placeret overfor det smukke Gåsetårn og tæt ved byens øvrige faciliteter. Forretningen drives med Ejendomsmægler & Valuar Christoffer Friman i spidsen.
Vi dækker primært hele Vordingborg Kommune og formidler alle typer af ejerboliger.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Vi vil gerne huskes for En ordentlig handel
Hos Nybolig arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater og dem er vi stolte af.

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders mening taler for sig selv. Vi sikrer vores kunder overblik og sikkerhed i forbindelse med en bolighandel. Og vores kundeanalyser viser, at 9 ud 10 kunder er tilfredse eller meget tilfredse med at have købt eller solgt gennem os.

Vil du vide hvad din bolig er værd?
Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for og udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig.
Nybolig har et stærkt samarbejde med Nykredit omkring finansiering og långivning. Samtidigt er der indgået samarbejde med Totalkredit og lokale pengeinstitutter omkring vurderingsopgaver m.v.

Køberrådgivning
Vi har ligeledes mulighed for at kunne tilbyde Køberrådgivning ved alle typer fast ejendom.

Få hjælp til at sælge din bolig i Vordingborg og omegn.
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Sydsjælland er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig i Vordingborg er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Sydsjælland, Møn og Falster kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Vordingborg, Nyråd, Stege eller Lundby?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig på Sydsjælland, Møn eller Falster, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Vordingborg.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter hus eller lejlighed i Vordingborg eller måske en landejendom i Stege, så kontakt Nybolig Vordingborg vi kender området.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 27606679

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Lollands Bank
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Sjælland samt øvrige TK - Banker
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.