Nybolig Aabenraa

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Madevej 13 A
6200 Aabenraa
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Aabenraa


Byens stærkeste mæglerteam

Nybolig Aabenraa sælger 45% af boligerne i Aabenraa og 31% i Rødekro og faktisk er vi Danmarks bedst sælgende Nybolig forretning af i alt 225 forretninger.

Hos Nybolig Aabenraa er personalet fagligt velfunderet og på trods af vores unge udseende, har vi samlet mere end 100 års mægler erfaring.

Hos os stiller vi vores faglige kompetencer og viden om lokalområdet til rådighed, og vi behandler folk, som vi gerne selv vil behandles. Vi forklarer tingene ærligt, ordentligt og i øjenhøjde.

Alle hos Nybolig Aabenraa er lokale og bosiddende i vores markedsområde, og du kan trygt regne med, at vi sætter os godt ind i din livsstilsituation og varetager dine interesser. Vores faglighed og service er på højeste niveau.

Hans Sørensen og Michael Buchholdt er indehavere i forretningen. Vores team består af erfarne mæglere, der har et stort netværk i lokalområdet og til vores samarbejdspartnere.

Vi kender med garanti både din bankrådgiver og din advokat, og vi taler samme sprog – det er sjældent en ulempe.

Vi ser vores holdånd som en helt afgørende faktor for, at du kan få succes med din bolighandel hos os. Alle nye ejendomme vi tager til salg besigtiges altid af seks engagerede ejendomsmæglere for at give din bolig størst mulig kontaktflade - og selvfølgelig seks gange så effektivt et salg.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Aabenraa udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Aabenraa og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Aabenraa og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen.  

Nybolig Aabenraa er til at stole på. Vi tror på, at ting kan lykkes, fordi vi er ni lokale ildsjæle, der først er tilfredse, når du er tilfreds.

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Nybolig Aabenraa – Til alle tider. Til alle hjem.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 36327456

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.