Nybolig Blåvand

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Tane Hedevej 4
6857 Blåvand
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Blåvand


Vi vil gøre os fortjent til din anbefaling

Få hjælp til at sælge din bolig hos Nybolig Blåvand. En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalområdet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig i Blåvand er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi giver gerne dig et bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Sætter du din bolig til salg hos os, får du:

  • En professionel indsats fra start til slut
  • Erfarne, kompetente og engagerede sparringspartnere, der arbejder ud fra devisen.

At sælge huse er et konstruktivt samarbejde med kunderne, hvor åbenhed og troværdighed er i højsædet

Hos Nybolig Blåvand er der fokus på både sommerhuse og helårsboliger. Vores engagerede team, der har rødder i det vestjyske - står klar med lokalkendskab og erfaring til at sælge din bolig. Det uanset om det er for at skabe en ramme til familien i hverdagen i eller omkring Oksbøl eller finde familiens fristed i et af områdets mange sommerhuse i de naturskønne områder ved Blåvand, Ho, Mosevrå, Vejers, Grærup eller Jegum. Med andre ord, det gamle Blåvandshuk Kommune er hele vores hjemmebane, når det gælder dit salg.

Når vi får en bolig til salg, udarbejder vi en detaljeret handlingsplan for netop denne bolig. Det gør vi, fordi det aldrig skal være en rutinesag at sætte sin bolig til salg hos os. Hver bolig og boligsælger skal nemlig behandles individuelt.

Stærke samarbejdspartnere

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Det hele starter med en ordentlig salgsvurdering.

Overvejer du at sælge, eller vil du bare vide hvad din bolig er værd, er du altid velkommen til at kontakte os for at få foretaget en salgsvurdering af din bolig, det er ganske gratis - og i dag bliver de fleste overrasket over den store friværdi, der er i boligen

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 35576797

Læs mere om Nybolig Blåvand

Pengeinstitut
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Frida
  • Gjensidige
Andre
  • Fotograf
  • Andel Energi
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.