Adresse

Enghavevej 18
6950 Ringkøbing

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 9732 4344

Din lokale ejendomsmægler i Ringkøbing

Siden sidst I 90´erne har vi solgt ejendomme i Vestjylland ved Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Dette sammenholdt med, at vi er opvokset og d.d. lever i disse områder, kender vi dem, som vores egen bukselomme. Det er for os derfor helt naturligt og ret interessant at sælge ejendomme i vores markedsområde og hjælpe dig med at finde den rigtige køber til den rigtige pris.

Se en flot præsentation

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Høj service, kundetilfredshed samt ærlighed og effektivitet synes vi er en selvfølge i ejendomshandler og derfor er det nogle af nøgleordene, som vores mægler butik lever efter hver dag. Samtidig garanterer vi dig også en professionel og individuel rådgivning fra start til slut og lytter til dine forventning og ønsker, da vi ved, hvad det vil sige at sælge familiens hjem, sommerhus mv. Vi sælger villaer, sommerhuse, fritidshuse, liebhaverboliger, nedlagte landbrug, landejendomme, ejerlejligheder, andelsboliger, grunde, mindre erhverv og projekter i Ringkøbing, Søndervig, Lem, Tim, Hvide Sande og omegn.

Men nok om os nu er det jo dig som kunde det hele handler om så ring eller mail til os allerede i dag på 9732 4344 / 6950@nybolig.dk.

Central butiksudstilling åbent 365 dage om året kl. 9.00 - 21.00

Badevej 11C, Søndervig, 6950 Ringkøbing.

Vestkystens stolthed ca. 6.500 sommerhuse, marehalm og skum over klitterne

Det synes vi blot er nogle af de ord der betegner den helt specielle og ret unikke Vestkyst, hvor vi synes det er rigtig interessant at sælge sommerhusene i områderne Bjerregaard, Skodbjerge, Haurvig, Åragab, Hvide Sande, Nr. Lyngvig, Klegod, Søndervig samt Houvig og Lodbjerg Hede. Gennem vores efterhånden mangeårige kendskab til alle områderne har vi fingeren på pulsen i forhold priser, beliggeheder mv. og kan derfor give en god og seriøs rådgivning, når du vælger os til at hjælpe dig med at sælge dit sommerhus bedst muligt.

Samarbejde:
Nybolig Ringkøbing er en del af Nybolig-kæden og indgår i et landsdækkende samarbejde med mere end 200 forretninger rundt om i landet, som du kan trække på, hvis du f.eks. søger ny bolig andre steder i landet.

 

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32195091

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit
 • Totalkredit og øvrige banker der har samarbejde med Totalkredit og Nykredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Vestjysk Bank A/S
 • Skjern Bank og øvrige banker der har samarbejde med Totalkredit og Nykredit
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit
 • Nykredit Bank og øvrige banker der har samarbejde med Totalkredit og Nykredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Berlingske Media

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...