Nybolig Videbæk

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bredgade 14, st.
6920 Videbæk
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Videbæk


Et hjem er ikke en standardvare

Hos Nybolig Videbæk ved vi, hvad det betyder at sælge familiens hjem, og vi lytter til hvad der gør jeres hjem unikt. Da det er hjem, vi formidler, er det vigtigt, at nye ejere får et nærværende og seriøst første møde med deres nye hjem. Derfor mødes vi gerne med vores kunder og gennemgår markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme. Det skaber tillid og giver overblik.

Markedssituationen stiller særlige krav til mæglernes kompetencer. Seriøsitet, professionalisme og høj kvalitet er fundamentet, men boligsalg kræver også indsats og interesse for kunden. 

5 forretninger 1 salær

Nybolig Videbæk har Kent Thomsen og Kent Damgaard som ansvarlige indehavere og danner sammen med Nybolig Skjern, Tarm, Ringkøbing og Nørre Nebel Nybolig et samlet team. Med 5 centralt placerede forretninger dækker vi hele Ringkøbing-Skjern Kommune og er et naturligt valg af ejendomsmægler i vores skønne lokalområde.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Velkommen hos Nybolig Videbæk til en uforpligtende samtale om boligmarkedet.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 38548786

Læs mere om Nybolig Videbæk

Pengeinstitut
  • Nykredit/Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring
Andre
  • Strømlinet
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.