Nybolig Videbæk

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bredgade 14, st.
6920 Videbæk
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Søndergade 52, Videbæk
  En stor og hjertelig tak til Nybolig. Du har gjort en kæmpe indsats Jens. Også tak til Stig for den helt fantastiske venlighed jeg har mødt hos jer. Hvis jeg skal give jer karakter må det blive 12+.
  Sælger af Søndergade 52, Videbæk

Din lokale ejendomsmægler i Videbæk

Et hjem er ikke en standardvare
Hos Nybolig Videbæk ved vi, hvad det betyder at sælge familiens hjem, og vi lytter til hvad der gør jeres hjem unikt. Da det er hjem, vi formidler, er det vigtigt, at nye ejere får et nærværende og seriøst første møde med deres nye hjem. Derfor mødes vi gerne med vores kunder og gennemgår markedssituationen, økonomi, forventninger og drømme. Det skaber tillid og giver overblik. Markedssituationen stiller særlige krav til mæglernes kompetencer. Seriøsitet, professionalisme og høj kvalitet er fundamentet, men boligsalg kræver også indsats og interesse for kunden. 

5 forretninger 1 salær
Nybolig Videbæk har Kent Thomsen og Kent Damgaard som ansvarlige indehavere og danner sammen med Nybolig Skjern, Tarm, Ringkøbing og Nørre Nebel Nybolig et samlet team. Med 5 centralt placerede forretninger dækker vi hele Ringkøbing-Skjern Kommune og er et naturligt valg af ejendomsmægler i vores skønne lokalområde.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Velkommen hos Nybolig Videbæk til en uforpligtende samtale om boligmarkedet.
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 38548786

Læs mere om Nybolig Videbæk

Realkreditinstitut
 • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Thy
Forsikringsselskab
 • Gjensidige og Willis
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit og Nykredit Bank
Forsikring
 • Gjensidige og Willis
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.