1 / 20
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Model.Pictures[1].Description

+ 18

  • Plantegninger
ÅBENT HUS

Sundevedsgade 4, 5. 1751 København V

Ejerlejlighed 97 m2 5.495.000 kr.
Tilmeld

Åbent hus med tilmelding

Fakta om boligen
Ejerlejlighed
5.495.000
Boligareal: 97 m²
Stue/Værelser: 1/2
Etage: 5. sal
Bygget/Ombygget: 1858

Indflytningsklar kvistlejlighed i charmerende og ældre ejendom

Ejerudgiften er opdateret med den foreløbige beskatning i 2024 jf. vurderingsportalen.

Når du står foran Sundevedsgade 4, troner en charmerende, ældre ejendom fem etager op i luften. Den har stået her siden 1858 og kommer med kittede vinduer og en fin facade, og det er allerøverst oppe, at du kan komme til at høre hjemme.

Oppe på femte sal er der god luft og himmel at glæde sig til. Dertil kommer selvfølgelig den gode udsigt fra lejlighedens vinduer over tage, facader og gader samt vue over gårdens grønne trækroner. Særligt vil du grundet placeringen på femte sal bemærke den ro der sænker sig over lejligheden - her er nemlig helt stille.

Førstehåndsindtrykket af lejlighedens 97 kvadratmeter er at de breder sig rigtig veltænkt ud. Når du træder ind i lejligheden, vil en rummelig entré tage imod dig, hvor der er rig mulighed for opbevaring af sko- og overtøj. Du føres herfra videre til lejlighedens kernerum, stuen. Her bemærkes det gode lysindfald og de charmerende karaktertræk som lejligheden netop har - pladsen går du heller ikke på kompromis med, da stuen indbyder til at hele familien/gæster kan samles og gode stunder kan nydes. Lejlighedens pæne køkken byder på lyst inventar, hårde hvidevarer og spiseplads. Dertil har lejligheden to gode værelser, hvor det ene værelse vender ud mod den helt rolige gård. Sidst byder lejligheden på et lækkert badeværelse i små mosaikfliser med væghængt toilet, separat bruseniche, et flot vaskemøbel.

Fine plankegulve, fyldningspaneler i kvistene og det fremragende lysindfald gør alt sammen lejligheden meget indbydende.

Det er er dog ikke kun selve lejligheden, der er noget ganske særligt over. Bagtil gemmer sig ydermere måske Vesterbros hyggeligste gårdmiljø med terrasse, borde, bænke og græsplæne - perfekt til såvel den lille pause som et selskab under solens stråler. Naboerne kommer hinanden ved og der er ingen tvivl om at sammenholdet mellem ejendommens beboere vægtes højt.

Sundevedsgade er ensrettet, hvilket gør dit nye, umiddelbare nærmiljø ganske roligt. Godt 30 meter fra hoveddøren bliver du imidlertid præsenteret for hele Vesterbrogades summen og noget nær uendelige tilbud, som består af takeaway, renommerede spisesteder, hippe barer, butikker, saloner og alt derimellem. Man kan altså sige, at du har det hele inden for kort gåafstand; også supermarkeder, historiske steder og i det hele taget brokvarterets særegne atmosfære. Derudover kan cyklen let tage dig rundt, mens du har både Enghave Plads og Frederiksberg Allé Metro henholdsvis 450 og 650 meter herfra på de mere blæsende og regnfulde dage.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Økonomien i boligen

Kontantpris 5.495.000
Ejerudgift pr. md. 3.934
Udbetaling 275.000
Brutto ekskl. ejerudgift 31.233
Netto ekskl. ejerudgift 25.381

Kontakt

Kontakt

Robyn Aalund

Ejendomsmægler MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
116 m
Indkøb:
175 m
Daginstitution:
61 m
Skole:
280 m
Sport og fritid:
1,25 km
Sundhed:
60 m
Ladestandere:
172 m
Lynladere:
1,12 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.