Nybolig Glostrup - Brøndby - Albertslund

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hovedvejen 87, st.
2600 Glostrup
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Nybolig Glostrup, Brøndby & Albertslund


Erfaren ejendomsmægler i Glostrup, Brøndby & Albertslund

Nybolig Glostrup består af et energisk og kompetent team af ejendomsmæglere, der har arbejdet med køb og salg af boliger i Glostrup siden 1997. Vi arbejder effektivt og har et dybdegående kendskab til lokalområderne – hvad end der er tale om Sofielunden, Ejby, Hvissinge i Glostrup, Herstedvester, Vridsløselille, Vesterled i Albertslund eller Brøndby Strand, Nygård, Egebo i Brøndby.

Vores erfaring og lokalkedskab er netop dét, der er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den højeste opnåelige pris.Derfor er vores mæglere i Glostrup det oplagte valg, hvis du ønsker et ordentligt salg af dit hus, rækkehus, ejerlejlighed eller andelsbolig.

Kom ned i vores forretning på Hovedvejen i Glostrup, så står vi klar til at hjælpe dig.

Kom ordentligt fra start – få en gratis salgsvurdering i Glostrup

Et godt salg starter med en boligvurdering. Du får et realistisk bud på, hvad din bolig kan sælges for lige nu fra erfarne salgseksperter. Læs mere om vores helt gratis og uforpligtende salgsvurdering her – eller kontakt vores mæglere med det samme for at modtage områdets bedste salgsvurdering.

Et effektivt boligsalg kræver en Handlingsplan

For at sikre dig en tryg bolighandel, udarbejder vi en individuel handlingsplan for dit boligsalg. Det gør, at en ellers kompliceret salgsproces bliver til en gennemskuelig og rar oplevelse.

Sætter du din bolig til salg hos vores ejendomsmægler, placeres den først i Nyboligs køberkartotek. Her eksponeres den for relevante og købeklare købere. En fantastisk mulighed for at komme ud over rampen med dit salg. Måske venter den helt rigtige køber allerede i kartoteket?

Din bolig sættes selvfølgelig dernæst til salg på Markedets mest anvendte boligportal på markedet: nybolig.dk. Vi kan også markedsføre på sociale medier, så flere får øjnene op for din bolig. Du kan læse mere om Smartsalg her.

Vi kan benytte Nyboligs SalesStyling, hvor vores indretningseksperter sørger for, at dit hjem vises fra sin bedste side på billederne i salgsopstillingen.

Kunne dit hjem trænge til en kærlig hånd? Med Nybolig Visual kan vi sikre, at mulige købere kan se potenitalet i dit hus – også selvom det er et renoveringspotentiale i form af nyt tag eller køkken.

Kontakt din ejendomsmægler i Glostrup i dag og få mere at vide om mulighederne for en individuel handlingsplan for dit boligsalg.

Kompetent køberrådgivning i Glostrup

Søger du en bolig i Glostrup, Brøndby eller Albertslund? Med Nyboligs køberrådgivning får du en erfaren ejendomsmægler med på dit hold. Du kan få rådgivning til hele eller enkeltdele af købsprocessen. Du vælger helt selv, hvor meget eller hvor lidt sparring, du har brug for:

  • BoligBehov: Vi udarbejder sammen en prioritereret liste af boligkriterier og økonomi
  • BoligMatch: Vi præsenterer 3 mulige boliger for dig
  • BoligBesøg: Du kan få en privat og guidet boligfremvisning – lige når det passer dig

  • BoligStand: Vi foretager en byggeteknisk gennemgang af tilstandsrapport og renoveringsmuligheder
  • BoligForhandling: Du får strategisk sparring til bud og prisforhandling
  • BoligKøb: Du får en juridisk gennemgang og sikring af købsaftalen med erfarne mæglere

Hvis du ikke er låst fast i et område i din boligsøgning, så kan du finde alle vores ejendomsmæglere på Sjælland her. Er du i stedet fristet af livet i hovedstaden, så kan du her finde alle Nybolig mæglere i København.

Nem boligsøgning på Vestegnen

Foretrækker du selv at kigge boligsiderne igennem? Nybolig har gjort det nemt for dig. Du kan med Nyboligs boligsystem lave en tilpasset søgning, så kun relevante boliger til salg dukker op. Du kan filtrere efter størrelse, pris, boligtyper osv. og nemt finde alle relevante boliger til salg i Glostrup, Brøndby og Albertslund.

Alle boliger til salg i Albertslund

Vi kender Glostrup, Brøndby og Albertslund

Er I blandt de mange børnefamilier, der overvejer at flytte ud af København? Glostrup, Albertslund & Brøndby er alle tre dejlige områder at bo på den københavnske vestegn. Og det er der mange grunde til.

Kommunerne er familievenlige med et væld af institutions- og uddannelsesmuligheder med alt fra vuggestuer til folkeskoler, 10. klasser, tekniske skoler og gymnasier.

Uanset hvor du slår der ned i de tre byer, vil du finde gode indkøbsmuligheder - såsom Glostrup Shoppingcenter, Diget, Albertslund Centrum og mange velkendte supermarkeder spredt ud i lokalområderne. Dertil er City 2 i Taastrup, BIC i Herlev og Rødovre centret er heller ikke en lang køretur væk.

Alle tre kommuner har fremragende muligheder for at pendle til arbejde. S-togets linje B forbinder dig nemt til resten af storkøbenhavn og stopper i alle tre byer. Snart kører Letbanen også på tværs via ringvejen, så det bliver nemt komme mellem Ishøj og Lyngby. Pendler du til arbejde i bil, så kan du nemt tilgå Motorring 3 på din rute.

Der er mange gode forskellige fritids- og sportsforeninger. Du har altså bred mulighed for at gå til fodbold,  svømning, håndbold, basket, badminton og mange andre sportsgrene. Og så er der selvfølgelig muligheden for at se Superligafodbold på Brøndby Stadion.

Der findes også et væld af fantastiske parker og grønne områder såsom Vestskoven med det hyggelige Herstedhøje Naturcenter og skønne muligheder for gåture, cykelture og ridestier. Der er også Hundeskoven nær Hvissinge eller Ejby Mose, hvis hunden skal luftes eller der skal løbes en tur. Brøndbyskoven og Brøndby Strand er også et besøg hver.

Vil du gerne have ærlig og brugbar sparring i din boligjagt i Glostrup, Brøndby og Albertslund? Så tag kontakt til os eller kig forbi vores forretning.

På gensyn hos Nybolig Glostrup, Brøndby & Albertslund!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40114173

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.