Nybolig Virum

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Virum Torv 4
2830 Virum
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Tors:
Fredag:
Søndag:

Virum’s mest sælgende ejendomsmægler i 2022!

Nybolig i Virum og Lyngby ejes af samme ejendomsmæglere - Mads Christensen og Stig Henrik Lauridsen. Synergien er til at få øje på og filosofien er den samme i forhold til begge forretninger. Det handler om tryghed og tillid. Fra første kontakt skal både sælger og køber føle sig tilpas. Læg dertil en professionel rådgivning fra A til Z - lige fra salgsvurderingen til den endelige underskrift.

Mads og Stig er begge født i kommunen, og de har den samme kærlighed og kendskab til området. Uanset om du vil sælge eller købe, er det en kæmpe fordel for dig, fordi de – populært sagt – stort set kender alle og alt i hele området.

Som Stig fortæller: ”Når man er døbt i området, har gået i skole, festet og roet Furesøen tynd, så ved man meget om nærområdet”. Mads supplerer: ”Uanset om du skal sælge din villa, lejlighed, rækkehus eller andelsbolig i området – eller købe, så kommer du i kontakt med to lokale og erfarne mæglere, der ved, hvad boligsalg handler om”.

Det handler om tryghed og professionel rådgivning

At sælge eller købe bolig er en stor beslutning. Derfor er det vigtigt for både Stig og Mads, at man føler sig tryg, specielt i forhold til alle de udfordringer, der altid dukker op, når der skal handles.

”Vi sætter en ære i, at forløbet bliver professionelt, og at vores ”kunder” føler sig i trygge hænder. At vi så samtidig kender både Virum og Lyngby er bare et ekstra plus. Når alt kommer til alkt, skal vi være så gode, at du til enhver tid vil anbefale os til andre, der gerne vil sælge eller købe bolig i området. Vi vil så bare gerne tilbyde lidt mere,” fortæller Stig. ”Overvejer du at sælge din bolig, så kontakt os for en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Så har du taget første skridt imod en ordentlig handel,” fortæller de samstemmende.

Virum – tæt på naturen, Lyngby og København

Det er ikke kun Furesøen, Geelskov og Mølleådalen, der kendetegner det dejlige og rolige område ved Virum. Du er faktisk tæt på det hele og så alligevel ikke. Der er masser at gå på opdagelse i, og du vil sætte pris på naturen – masser af lys, luft og højt til loftet. En lille halv time og du er i København. Læg dertil gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skoler, samt mange fritidsmuligheder. Velkommen til Virum. 

Høj kundetilfredshed kommer ikke af sig selv. Når vi spørger vores kunder, hvordan de vil beskrive deres bolighandel, er svaret: Professionelt, dynamisk, troværdigt og så den menneskelige faktor. Mange års erfaring har trænet os i at lære sælgeren og den enkelte bolig at kende. Vi kan fornemme, hvad sælgeren mener, og vi målretter vores rådgivning og sparring efter det behov, som du har.

Som sælger får du en personlig handlingsplan for dit salg. Den tager udgangspunkt i dine ønsker og i din bolig. Planen giver overblik over alle faser og er vores fælles referencepunkt, så du har garanti for et godt boligsalg.

Din bolig skal være hjem for en ny ejer, og for at kunne matche bolig og køber bedst muligt, gør vi meget for at lære din bolig at kende. Hvad gør den unik og attraktiv? Kan du med fordel foretage nogle småforbedringer? Hvordan præsenterer vi den, så vi fremhæver kvaliteterne bedst muligt? Svarene på disse spørgsmål gør os klar til at fotografere og beskrive boligen, så vi kan foreslå en konkret markedsføringsplan. Med Nybolig SmartSalg bliver din bolig online-annonceret på de sociale medier plus relevante nyheds- og søgemedier. Naturligvis inklusiv nybolig.dk, hvor vi i gennemsnit har over 4 mio. besøg hver eneste måned. Derudover kommer din bolig på boligsiden.dk

Oveni har vi et kartotek med potentielle købere, som vi ringer personligt til, når vi har en bolig, der kunne være deres næste hjem.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 34892954

Læs mere om Nybolig Virum

Realkreditinstitut
  • Nykredit
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Gjensidige
  • Nykredit Forsikring
Andre
  • Politikens Lokalaviser
  • Berlingske Media
  • Dagbladet Børsen
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit
Forsikring
  • Gjensidige
Annoncering
  • Politikkens Lokalaviser
  • Berlingske Media
  • Dagbladet Børsen
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.