• Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet
  • Andet

Avernakøvej 46 Horne, 5600 Faaborg

Fritidsgrund 1.381 m2 1.187.500 kr.
Fakta om boligen
Fritidsgrund
1.187.500
Grundstørrelse: 1381 m²

Èt af områdets bedste sommerhusgrunde, med flot udsigt over vandet, og de åbne marker som nærmeste nabo, beliggende helt ugeneret, i bunden af vænget! Velkommen til Avernakøvej 46!

Drømmer du om at bygge et nyt sommerhus i et af Faaborgs bedste sommerhusområder - så er her muligheden! 25 grunde er allerede solgt! Vi har 29 grunde tilbage.

Her på nummer 46 får i en sommerhusgrund med udsigt over det Sydfynske Øhav, uden byggepligt, beliggende på "Horne Ny Sommerland". Grunden har en dejlig havudsigt, og der er bygget foran, således man har en sikret udsigt. Trafikken på vandet er livlig og et smukt syn med sejlbåde og gamle træskibes sejl strygende henover vandet!

Området er kuperet og skrånende mod syd, hvorfor man har sol fra morgen til aften. Grunden er 1381 m2. Udstykningen "Horne Ny Sommerland" ligger bag det eksisterende sommerhusområde "Horne Sommerland" på Horneland ved Faaborg. Den offentlige badestrand med tilhørende badebro, ligger i gåafstand fra ejendommen, som i øvrigt er et yndet badested. Horneland er uden tvivl en
naturperle, som er kendt for sine fredede stendiger, gravhøje og stendysser. Naturen er bakket, åbent og omkranset af vand til tre sider. Kysten er et paradis for lystfiskeri og området indbyder til vandre- og cykelture i den uspolerede og stille natur. Få kilometer fra "Horne Ny Sommerland" findes landsbyen Horne - her er fin mulighed for indkøb af dagligvarer. Her findes også boldbaner, løbeklub, fitness, sportshal og meget andet. Her er ligeledes kort afstand til Bøjden, hvor man finder den hyggelige fiskerhavn, strandcamping med badeland og restaurant, fuglereservatet "Bøjden Nor" og færgeoverfarten Bøjden/Fynshav.Desuden er der kun 7 kilometer til den gamle købstad Faaborg. Med alt den købstadscharme der findes i Faaborgs gamle stræder og alle dens butikker, er det fuldt forståeligt, at byen egner sig perfekt til enestående ferieoplevelser med hele familien. Byen er rig på handelsliv, hyggelige små stræder, kunster- og kulturliv, museer og kulturelle seværdigheder, lækre spisesteder og den velbesøgte havn med det nye havnebad. I området kan også nævnes de fynske alper, Svanninge Bakker eller de mange slotte og herregårde.

Drømmer I om at bygge Jeres helt eget sommerhus, i et fantastisk område, med mulighed for en storslået udsigt over Det Sydfynske Øhav og en god beliggenhed midt i et af Danmarks dejligste områder - så er chancen her!

Kontakt os på tlf. 6261 1616 for yderligere information og fremvisning af grundende - vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.187.500
Ejerudgift pr. md. 961
Udbetaling 60.000
Brutto ekskl. ejerudgift 7.916
Netto ekskl. ejerudgift 6.082

Kontakt

Kontakt

Martin Madsen

Indehaver , Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
467 m
Indkøb:
3,12 km
Daginstitution:
2,93 km
Skole:
2,92 km
Sport og fritid:
2,17 km
Sundhed:
7,08 km
Ladestandere:
4,14 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Faaborg-Midtfyn Kommune

INDBYGGERE

52.291

GRUNDSKYLD

8,500‰

KOMMUNESKAT

26,10%

SKOLER

9

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.582 kr./md.
Børnehave 2.182 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.