Adresse

Havnegade 19 A
5600 Faaborg

Åbningstider

Man - Fre:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6261 1616

Din lokale ejendomsmægler i Fåborg

En bolighandel kan ikke gøres om! Vælg ejendomsmægler ud fra det. At købe eller sælge fast ejendom hører for de fleste mennesker til en af de vigtigste beslutninger, der skal træffes gennem livet. Det er derfor af stor betydning, at du har tillid til din ejendomsmægler og oplever en tryghed gennem hele salgsforløbet. En tryghed der bygger på ekspertise, erfaring og kvalitet. Vores speciale er salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, nedlagte landbrug, andelsboliger og landbrugsejendomme i Faaborg-Midtfyn kommune.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Vi er kendt for at være engagerede , energiske og meget opsøgende over for både køber og sælger. Vi lægger vægt på altid at være ærlige, og fortæller vores boligsælgere, at det er bedst at forholde sig realistisk til markedet, så boligen kan blive solgt.

Vi lægger vægt på altid at give vores kunder en personlig betjening, for det betyder både større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere og bedre salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I Nybolig Faaborg A/S sætter vi en ære i at matche den rigtige køber med den rigtige sælger, så alle bliver tilfredse. Vi tror på en løbende og tæt dialog, og at en aftale er en aftale. Hos os er tillid, ærlighed og fortrolighed en selvfølge for at drive en seriøs forretning.

I Nybolig Faaborg A/S har vi meget svært ved at skjule vores entusiasme for det vi laver! Vi skjuler ikke glæden, når en bolighandel går op i en højere enhed og alt falder på plads.

Hos Nybolig Faaborg A/S arbejder vi alle for, at netop dit salg vil lykkedes! Samtidigt hjælper vi dig også med at finde dit næste hjem.

Din succes er vores succes! Kontakt os allerede i dag på tlf.: 62 61 16 16 for en uforpligtende boligsnak, og lad os tage en snak om netop Jeres situation og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32328024

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank A/S og Sydbank og øvrige pengeinstitutter
 • der er Totalkreditformidlere
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring og Dansk Boligforsikring
  Andre:
 • Zentuvo - Ugeavisen Faaborg - Base/FAA/FS - Boligmarkedet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank A/S og Sydbank
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
 • Dansk Boligforsikring

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...