Nybolig Faaborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Havnegade 19 A
5600 Faaborg
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Fåborg

En bolighandel kan ikke gøres om! Vælg ejendomsmægler ud fra det. At købe eller sælge fast ejendom hører for de fleste mennesker til en af de vigtigste beslutninger, der skal træffes gennem livet. Det er derfor af stor betydning, at du har tillid til din ejendomsmægler og oplever en tryghed gennem hele salgsforløbet. En tryghed der bygger på ekspertise, erfaring og kvalitet. Vores speciale er salg af villaer, ejerlejligheder, fritidshuse, nedlagte landbrug, andelsboliger og landbrugsejendomme i Faaborg-Midtfyn kommune.

Vi elsker det, vi laver

Vi er kendt for at være engagerede, energiske og meget opsøgende over for både køber og sælger. Vi lægger vægt på altid at være ærlige, og fortæller vores boligsælgere, at det er bedst at forholde sig realistisk til markedet, så boligen kan blive solgt.

Den personlige betjening er vigtig for os, da det betyder både større tryghed og kortere salgstider, som i sidste ende resulterer i et hurtigere og bedre salgsforløb. Når vi får din bolig til salg, informerer vi dig om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi giver dig en tilbagemelding, når vi har fremvist din bolig til en interesseret køber.

I Nybolig Faaborg A/S sætter vi en ære i at matche den rigtige køber med den rigtige sælger, så alle bliver tilfredse. Vi tror på en løbende og tæt dialog, og at en aftale er en aftale. Hos os er tillid, ærlighed og fortrolighed en selvfølge for at drive en seriøs forretning. Vi har meget svært ved at skjule vores entusiasme for det vi laver! Vi skjuler ikke glæden, når en bolighandel går op i en højere enhed og alt falder på plads.

Hos Nybolig Faaborg A/S arbejder vi alle for, at netop dit salg vil lykkedes! Samtidigt hjælper vi dig også med at finde dit næste hjem.

Din succes er vores succes! Kontakt os allerede i dag på tlf.: 62 61 16 16 for en uforpligtende boligsnak, og lad os tage en snak om netop Jeres situation, og hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32328024

Læs mere om Nybolig Faaborg

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S og Sydbank og øvrige pengeinstitutter
  • der er Totalkreditformidlere
Forsikringsselskab
  • Dansk Boligforsikring
Andre
  • e-soft
  • Ugeavisen Faaborg - Base/FAA/FS - Boligmarkedet
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank A/S og Sydbank
Forsikring
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.