1 / 25

+ 22

Vejlby Klit 89 Vejlby, 7673 Harboøre

Fritidsbolig 74 m2 1.195.000 kr.
Fakta om boligen
Fritidsbolig
1.195.000
Boligareal: 74 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/3
Bygget/Ombygget: 1985
Grundstørrelse: 885 m²

Hyggeligt moderniseret sommerhus tæt på Vesterhavet!

Velkommen på skønne Vejlby Klit 89!
Et fritidshus fra 1985, der præsenterer sig i et klassisk udtryk med kongeblå træfacade og hvide vinduespartier. Indenfor venter jer 74 moderniserede m², herudover en skøn udestue på 19 m², og I kan glæde jer over en meget velholdt stand, da huset ikke har været lejet ud. Det løbende vedligehold er mærkbart, og blandt de seneste opgraderinger hører fem vinduer, ligesom der også er nyt komfur og ny varmepumpe fra 2021.

Planløsningen byder på entré, en sauna der i dag effektivt er udnyttet til opbevaring og vaskerum, 3 gode værelser med nyere senge. Et pænt badeværelse med bruseniche. Et skønt lyst leverum med køkken og stue i et. Køkkenet er indrettet med et pænt Ikea køkken med hvide fronter og overskabe med glas. Fra køkkenet er der udgang til dejlig morgen terasse mod øst. Spisestue og stue er smagfuldt indrettet med spisebord hvor hele familien kan samles, samt med et hyggeligt sofa arrangement og Morsø brændeovn. Udesæsonen kan forlænges i den skønne udestue mod syd, herfra lukker vinduesgavlen masser af dagslys ind til hele stueområdet. Der er anlagt en dejlig og stor terrasse rundt om fritidsboligens sydøstvendte facader. Resten af den 885 m² store grund er udlagt til græsplæne. Til cykler og havemøblerne uden for sæsonen får I desuden et stort, indbygget skur, samt carport til bilen og i forlængelse heraf en hyggelig overdækket terrasse. I gåafstand findes købmand og restaurant med sæsonåbent. Vesterhavet ligger kun ca. 500m. fra huset. Der er fibernet i fritidshuset. Fritidshuset er ikke udlejet, men har et godt udlejningspotentiale. Udlejningsbudget kan ved interesse bestilles ved udlejningsbureau.

Vejlby er et rigtig skønt og populært sommerhusområde, hvor der er plads til at koble fra og nyde ferien i rolige naturskønne omgivelser. Og samtidig kan du ikke langt herfra også deltage i de mange aktiviteter, som findes i nærområdet. Lige uden for døren finder du den smukke og barske natur, som kendetegner vestkysten. Netop ved vandet møder du unikke naturoplevelser året rundt, og en cykeltur rundt i området med det bakkede og smukke landskab er bestemt en sommeroplevelse værd. Vesterhavet med sin brede sandstrand er det helt store trækplaster for både turister og lokale, der elsker at komme til dette område i løbet af hele året. Ring til Nybolig Lemvig for at bestille en fremvisning på 97821800!

Gode grunde til at købe boligen
1
Populært område
2
Moderniseret
3
3 værelser

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.195.000
Ejerudgift pr. md. 1.364
Udbetaling 60.000
Brutto ekskl. ejerudgift 7.016
Netto ekskl. ejerudgift 5.551

Kontakt

Kontakt

Christina Husted Vendelbjerg

Sælger
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
382 m
Indkøb:
210 m
Daginstitution:
5,35 km
Skole:
5,37 km
Sport og fritid:
5,24 km
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
243 m
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Lemvig Kommune

INDBYGGERE

19.110

GRUNDSKYLD

15,400‰

KOMMUNESKAT

25,46%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.706 kr./md.
Børnehave 2.236 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.