1 / 32

+ 29

Købsaftale underskrevet
Købsaftale underskrevet

Klitvej 4 Agger, 7770 Vestervig

Fritidsbolig 34 m2 - kr.
Fakta om boligen
Fritidsbolig
-
Boligareal: 34 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1931
Grundstørrelse: 70941 m²

"HUSET DER ALDRIG KOMMER TIL SALG"

Vågn op til lærkesang og Vesterhavets brusen!

Drømmen om det simple liv og sjælero finder du i dette idylliske sommerhus beliggende i Agger i Nationalpark Thy. Det ligger i et enormt og uspoleret naturområde omkring på størrelse med Langeland med højt til himlen. Her finder du ingen støj og larm - kun Vesterhavets buldren på stormfulde dage.
Den helt særligt afskærmede naturgrund ligger i noget af Danmarks smukkeste natur med Flade Sø på østsiden og Vesterhavet med de store, hvide sandstrande på vestsiden kun 100 meter fra huset. Det charmerende, lille hus har været i familiens eje i over 100 år og det oser af sjæl og charme overalt. Huset har et lyst udtryk med masser af hygge, men har dog ingen strøm, vand eller kloak. Alligevel har huset rummet mange skønne ferier med ro og nærhed. Vandet hentes i dunke og man bruger kun det, man har behov for. Badet nydes udenfor med lærkernes sang og udsigt ud over klitterne. Gasblusset sørger for den hjemmelavede mad, som nydes i stearinlysenes skær om aftenen.

Huset har 2 afdelinger. Fra den originale indgang træder du ind i et charmerende, lille køkken med stalddør, gasblus og udsigt til marehalmen. Herfra går du videre ind i en lys og hyggelig opholdsstue med originale bænke. Her er der fortalt mange historier gennem tiden af generationerne, som har boet her. Derfra træder du ind i et soveværelse med højt til loftet og den originale hyggelige alkove/køjeseng. Over stuen er der ca. 7 m² uudnyttet loftrum, hvor der evt. kan laves hems. Den nyere tilbygning har egen indgang, endnu et soveværelse med smuk udsigt over klitterne og landskabet samt et lille, indendørs badeværelse, hvor der pt. er tørkloset. Der kan selvfølgelig etableres kloaktilslutning på grunden.

Den rå, uberørte og smukke natur præger grunden omkring huset, som har flere hyggelige siddepladser i læ. Omgivelserne byder på mange skønne vandre- eller cykelture i Nationalparken, langs kysten eller til fx. Lodbjerg fyr, den lille Agger Havn og den smukke Agger tange med et helt særlig fugleliv. Grunden er fredet, da det ligger midt i Nationalpark Thy. Huset er beliggende på lejet grund og der foreligger en 30-årig lejekontrakt gældende fra april 2024. Sælger har lavet en sidebygning til huset, hvorved boligareal ifølge sælger er 35 m² (der er ikke søgt om tilbygningen).

Gode grunde til at købe boligen
1
FANTASTISK BELIGGENHED
2
LIGE VED VESTERHAVET
3
HUS PÅ LEJET GRUND

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Kontakt

Niels Kjelstrup

Indehaver, Ejendomsmægler
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
606 m
Indkøb:
722 m
Daginstitution:
6,1 km
Skole:
5,96 km
Sport og fritid:
834 m
Sundhed:
9,31 km
Ladestandere:
315 m
Lynladere:
9,27 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Thisted Kommune

INDBYGGERE

42.989

GRUNDSKYLD

11,200‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

15

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.027 kr./md.
Børnehave 2.014 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.