• Plantegninger

Kybehuse 81 Vile, 7870 Roslev

Fritidsbolig 54 m2 695.000 kr.
Fakta om boligen
Fritidsbolig
695.000
Boligareal: 54 m²
Kælderstørrelse: 0 m²
Stue/Værelser: 1/2
Bygget/Ombygget: 1968
Grundstørrelse: 2082 m²

SOMMERHUS NÆR LIMFJORDEN

Drømmen om at lade hverdagen glide i baggrunden og hellige tiden til vandsport og livsnyderi er nok det, de fleste vordende sommerhusejere har klart i tankerne, og den drøm bliver nu til virkelighed på Kybehuse 81. Her ligger et hyggeligt sommerhus i naturskønt område, hvor der ikke er mere end få hundrede meter, der skiller jer fra vand og badebro. Vi befinder os i et attraktivt sommerhusområde, hvor rolige veje snor sig mellem træerne og afslører det ene klassiske fritidshus efter det andet. Området har velfungerende grundejerforening og der er god legeplads lige inden i kommer ned til stranden.

Tager I turen mod vest, når I Kybehuse Strand efter bare et par minutter, hvor den brede strand opildner til solbadning og leg dagen lang. Der er sågar mulighed for at hoppe i havet fra badebroen eller søsætte kajak og paddleboard, så I også kan opleve området til vands. Sommerhuset ligger på en helt lukket grund, der ikke bare består af et fint hus fra 1968, men som også har en god have, overdækket terrasse og 2 udhuse. Netop haven er uden tvivl et sted, I vil tilbringe mange lange timer over sommeren, hvor I både kan forbedre jer i fodbold og kroket eller lade børnene løbe gennem haveslangens stråler på den ekstra varme dage. Ferierne folder sig således ud i 100% private rammer, hvor I får lov til at være jer selv og virkelig bare nyde, at I har fri. Indvendigt får I et skønt hus, der breder sig ud over 54 gode kvadratmeter.

Det lyse interiør med vinduespartier mod det grønne er enormt klassisk og tidløst. Således ligger stue og køkken i åben forbindelse med hinanden og skaber et samlet hjerte med direkte adgang til terrassen, så der er kreeret en god sammenhæng for feriernes hverdag. Dertil kommer to regulære værelser, som engang har været tre, hvilket snildt kan genetableres, og der er selvfølgelig også et pænt flisebadeværelse med brusekabine.
Beliggenheden er sublim, når det kommer til omkringliggende byer. Der er nemlig en kort køretur til Glyngøre, hvor I også kan have jeres lille båd liggende i lystbådehavnen, ligesom også Nykøbing Mors og Jesperhus Blomsterpark er indenfor rækkevidde. Ligeledes kan Skives hyggelige bymidte nås på bare 20 minutter, hvor det er muligt at tanke op på byens summende atmosfære. For jer, der gerne vil eje et sommerhus og stadig have penge til de årlige udenlandsrejser er Kybehuse 81 et genialt og oplagt bud.

Gode grunde til at købe boligen
1
3 min til strand
2
Naturskønt sommerhusområde
3
10 min. til indkøb

Økonomien i boligen

Kontantpris 695.000
Ejerudgift pr. md. 852
Udbetaling 35.000
Brutto ekskl. ejerudgift 4.132
Netto ekskl. ejerudgift 3.275

Kontakt

Kontakt

Torben Kuipers Christensen

Ejendomsmægler, Indehaver, Vurderingskonsulent for Totalkredit, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,43 km
Indkøb:
3,52 km
Daginstitution:
3,44 km
Skole:
3,08 km
Sport og fritid:
2,83 km
Sundhed:
5,7 km
Ladestandere:
1,74 km
Lynladere:
5,77 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Skive Kommune

INDBYGGERE

44.739

GRUNDSKYLD

11,600‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

16

BØRNEPASNING

Vuggestue 4.062 kr./md.
Børnehave 2.136 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.