Sådan fandt vi vores første fælles bolig

Det er et stort skridt at flytte sammen. Alexander og Elise talte om deres behov og prioriteter og fandt den helt rigtige ramme om deres nye liv sammen.

Min og Elises beslutning om at flytte sammen til Danmark har været et stort skridt ud i noget ukendt. Det gælder især for Elise, der tog det største skridt og flyttede godt 1.000 km sydpå - fra Trondheim i Midtnorge til Birkerød i Nordsjælland. 

Tæt på naturen og nem transport 

Elise er vant til den bjergtagende norske natur. Derfor betød det meget for hende at finde et sted, hvor vi i weekenderne kunne nyde natur og ro men samtidig nemt kunne komme til København. 
 
Derfor blev Birkerød den helt rette mellemvej for os mellem forstadsidyl og smuk natur. Vi har natur og sø inden for 500 meter og kun med 35 minutter i S-tog til Hovedbanegården – eller 50 minutter til Kastrup Lufthavn, så vil nemt kan besøge Elises familie nær Trondheim.  

Leje, andel eller eje? 

Vi blev kærester for fire år siden, mens vi begge studerede. Elise studerede til sygeplejerske i Levanger, mens jeg studerede journalistik i Odense. Derfor blev vi enige om, at det var bedst at vente med at flytte sammen til vi begge var færdiguddannede, da uddannelse på tværs af landegrænser i praksis ville blive svært. Men derfra var vi hurtigt enige om, at en lejelejlighed var det rette valg for os.  
 
Vi kan godt lide den fleksibilitet, det giver os at bo til leje. På den måde føler vi os ikke for bundet til en bolig. Det giver god mening for os i forhold til det sted, vi er i livet.  

Skab overblik over flytningen

Elise er vant til den bjergtagende norske natur. Derfor betød det meget for hende at finde et sted, hvor vi i weekenderne kunne nyde natur og ro men samtidig nemt kunne komme til København.
Alexander og Elise
Står I med nogle af de samme overvejelser som Elise og Alexander? Nyboligs mæglere klar til give hjælp og rådgivning.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.