Tilpas huset til en sammenbragt familie

Er I på udkig efter bolig som sammenbragt familie, så behøver en splinterny bolig ikke at være eneste mulighed. Der kan være penge at spare ved at købe en ældre bolig, og i mange tilfælde kan om- eller tilbygning optimere boligens muligheder væsentligt.

Det kan virke som et stort projekt at kaste sig over en om- eller tilbygning. Men hvis I ikke skræmmes af tanken om lidt tilpasninger efter indflytningen, kan der være penge at spare på at købe et hus af lidt ældre dato. Først bør I dog danne overblik over jeres behov og ikke mindst jeres økonomi.  

Skab overblik

Uanset om overvejelserne går på en mindre ombygning eller en tilbygning, bør I skabe overblik over: 

  • Jeres økonomi – hvor meget du kan bygge om eller til for
  • Omfanget af om- eller tilbygningen, og hvordan den påvirker din hverdag
  • Hvordan jeres fælles økonomi vil blive påvirket af projektet 

Nybolig samarbejder med Nykredit, som tilbyder Byggekredit – en kassekredit, der dækker dine udgifter til om- eller tilbygning. På den måde kan I få midlertidig finansiering af jeres projekt, som dækker jeres udgifter, efterhånden som byggeriet skrider frem. 

Læs mere om Byggekredit

Brug eventuel friværdi

Kommer du og din partner fra hver jeres tidligere bolig, kan I have opbygget en friværdi. Er det tilfældet, vil det være den billigste vej til finansiere jeres om- eller tilbygning. Der findes overordnet to muligheder.

Realkreditlån 

Et realkreditlån er den rette løsning for jer, hvis I har brug for en større sum penge her og nu – fx til udskiftning af tag eller en større tilbygning.  

Kassekredit 

Oprettelsen af en kassekredit kan være en fordel, hvis der er tale om en mindre ombygning, hvor I har brug for et mindre beløb til fx et nyt køkken, en skillevæg eller lignende.  

Se drømmene før de bliver til virkelighed

Med Nyboligs virtuelle salgsværktøj Nybolig Visual, kan I se resultatet af den visuelle opgradering af dit byggeprojekt, inden I går i gang.

Gennem Nybolig Visual får I en virtuel, digital boligstyling, hvor jeres bolig opdateres med en 3D-visualisering, der viser, hvordan din bolig kan komme til at tage sig ud i fremtiden med ny indretning, renovering eller ombygning.

Oplev Nybolig Visual

Bliv inspireret

Er du klar til sætte gang i om- eller tilbygningen? Så er det en unik mulighed for smarte løsninger og en indretning, der afspejler jeres personlige stil.
 
Sociale medieplatforme som Pinterest og Instagram kan være glimrende inspirationskilder, før og mens byggeriet står på. Her kan følge personer og fagfolk, der deler smarte løsninger og indretningstips. Det kan desuden være med til at gøre byggeprojektet spændende for børnene.
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.