Side 1 af 2

Andelsbolig – København

København har fungeret som den danske hovedstad i ca. 600 år og stortrives som aldrig før. Med sine ca. 1,3 mio. indbyggere er Storkøbenhavn landets ubestridte største byområde og i Københavns kommune alene er der over 600.000 indbyggere. Betegnelsen ”Nordens Hovedstad” tilfalder ofte København, og der er da også ofte rift om boligerne i byen. Derfor er andelsboliger i København ofte en decideret mangelvare og andelsboligerne bliver derfor solgt på rekordtid. Andelslejligheder i København er eftertragtede – ikke blot andelene i sig selv, men i særdeleshed beliggenheden og det unikke kulturliv byen byder på. København dækker over flere forskellige områder, områder som Nørrebro, Vesterbro og Østerbro – men især København K – byder alle på hver deres unikke oplevelser og historie. Da voldene blev fjernet omkring 1870 og bebyggelsen blev udvidet, blev der i stedet anlagt store, grønne områder. Her kan nævnes parker som Østre Anlæg, H.C. Ørstedsparken samt Botanisk Have. Med en andelsbolig i København får du derfor ikke blot mulighed for at komme tæt på byens energiske sus, men du får ligeledes et fripas til grønne frirum, hvor naturen indbyder til afslapning og ro. Fælles for hele København er, at behovet for bedre boligforhold kom i kølvandet på adskillige epidemier, der herskede som følge af dårlig hygiejne, dårlig luft etc. Derfor blev der spekuleret i, hvordan man kunne forbedre levemåden i hovedstaden og herefter blev de første byggeforeninger skabt. Det antages af byggeforeningerne er forløberne for andelsforeningerne og den første så dagens lys i 1865. Medlemmerne betalte et fast beløb og efterhånden som boligerne blev bygget, blev der trukket lod om pågældende lejlighed. Vandt man lodtrækningen, kom man derfor til at eje lejligheden og der var sikret en bolig til alle i lodtrækningen, så alle fik en bolig.

Andelslejlighed København – Danmarks multikulturelle hjerte

Den gamle handels- og fæstningsby har i århundreder tjent som en vigtig brik, ikke bare for Danmark, men i særdeleshed for Skandinavien og Norden i sig selv. Fra at have oplevet en nedadgående økonomisk periode i slutningen af det 20. århundrede har København oplevet en fremgang ud over det sædvanlige – både økonomisk og kulturelt. Verdenskendte virksomheder har slået sig ned med hovedsæde i København, hvilket har gjort byen til en international vækstmotor. Dertil kommer tilflytningen af utallige nationaliteter der alle har en hverdag i byen der kredser sig om arbejde, studie og mange andre ting. Det betyder, at København i den grad er en mangfoldig og multikulturel hovedstad, hvilket afspejles på gader og stræder. Gå på museum, tag en tur i parken eller oplev en af de utallige attraktioner i København. Med en andelsbolig i København er du nær attraktioner såsom Tivoli, Den Lille Havfrue, Christiania, Nyhavn, Nationalmuseet og mange andre københavnske kulturelle ikoner. De små, charmerende gader nær Strøget byder på en masse smukke bygninger der i deres æstetik er unikke for København, med dertilhørende butikker, lækre restauranter og meget mere. Andelslejlighederne i København bringer dig tæt på liv, energi og masser af oplevelser.

Andelsbolig i København – Hvor historie og fremtid mødes

Med kaldenavne og betegnelser som ”Byen med de skønne tårne”, Wonderful Copenhagen” og ”Nordens Paris” nyder København godt af international opmærksomhed og omtale. Det sætter andelsboligerne i København i høj kurs og med rette – det er en storby ud over det sædvanlige. København er en eftertragtet by og der bliver konstant bygget nye og smukke bygninger. Fælles for alle disse nybyggerier er, at de tager hensyn til det historiske, som København er så kendt for, så de charmerende, smukke og ældre bygninger ikke falder for fremtidens arkitektur. Hvis du vil være midt i hvor tingene sker og tanken om en andelsbolig i byens energi og charme lyder som noget for dig, så se videre på siden og se alle de aktuelle andelslejligheder til salg i København.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.