Lejlighed – Assens

Assens er en fynsk by beliggende ved Lillebælt med 6.209 indbyggere (2018). Byen blev opført omkring 1200-tallet med navnet Asnæs, der betyder et næs bevokset med asketræer. Assens ligger i Assens Kommune og hører til Region Syddanmark, der består af 22 kommuner. I Assens finder du mange kulturelle attraktioner og seværdigheder, der byder på en masse oplevelser for både voksne og børn. Med en lejlighed i Assens er du derfor tæt på en kombination af både vestfynsk historie, kultur og natur. Assens byder således på rige muligheder for at nyde underholdende oplevelser for hele familien i naturskønne omgivelser tæt på det hele.

Er du på udkig efter en lejlighed i Assens? Hos Nybolig giver vi dig en samlet oversigt over alle vores lejligheder til salg i Assens. Det sikrer dig et konstant overblik over den aktuelle boligsituation i den vestfynske by. Her finder du ejerlejligheder i forskellige prisklasser og kvadratmeter, hvad enten du er på udkig efter en mindre eller større lejlighed. Vi hjælper desuden med at danne et overblik over din økonomiske situation, som vi sammenholder med dine ønsker til en lejlighed i Assens, så du altid kan lede blandt de helt rigtige ejerlejligheder, der passer til dig.

Hvis du har en drøm om at købe din egen lejlighed i Assens, så kontakt din nærmeste Nybolig allerede i dag. Vi hjælper med at realisere dine drømme om en bolig i Assens, og vi står ved din side gennem hele forløbet.

En bolig i Assens – Få oplevelser for hele familien

Med en lejlighed i Assens får du mulighed for at opleve den vestfynske by helt tæt på. Du kan blandt andet blive rigere på et af byens museer, kunstudstillinger, dyreparker, naturaktiviteter eller andre af byens kendte seværdigheder, der trækker mange indbyggere og turister til hvert eneste år.
Hvis du sætter pris på kulturelle oplevelser, kan du med rette bosætte dig i en lejlighed i den vestfynske by. Her finder du nemlig en masse forskellige museer og udstillinger, såsom Museum Vestfyn og Ernsts Samling, der fortæller om Frederik Ernst og hans samling af sølvtøj, porcelæn og antikviteter. Du kan også besøge Hørvævsmusset, hvor der væves på 100 år gamle maskinvæve eller Skoda Museum, hvor du kan opleve en samling af alt fra den første masseproducerede Skoda 420 Popular fra 1937 til en Skoda Felicia, der blev lavet i samarbejde med Volkswagen i 1996.

I Assens kan du også opleve Danmarks have, som Fyn bliver kaldt, og det er ikke uden grund. Her kan du nemlig opleve naturskønne omgivelser, grønne landskaber og det store blå hav ud til Lillebælt. I Assens kan du desuden opleve alt fra lige Brahesborg Gods, der blev opført i 1638-1656 med store flotte voldgrave rundt om godset, Krengerup Gods Park, der er omkranset af Krengerup Skov, Den Frodige Have til Damgårds Have, som byder på flere forskellige haver med grønne bede og meget andet. Den vestfynske natur indbyder også til mange forskellige aktiviteter for personer i alle aldre. Med en lejlighed i Assens kan du blandt andet besøge Vestfyns golfbaner eller Parkgolf, der er omkranset af smuk natur, Assens Tennisklub, den lokale biograf, forskellige idrætsfaciliteter i og omkring byen og meget andet, når tiden byder til det. 

Lejlighed i Assens – Vi hjælper dig i hus med den rette bolig

Hos Nybolig hjælper vi med at gøre boligdrømme til virkelighed. Du kan derfor starte drømmen om at bosætte dig i en lejlighed i den vestfynske by, Assens, med en lejlighed fra Nybolig. Vi hjælper dig med at realisere dine boligdrømme ud fra dine ønsker, boligbehov og økonomiske situation, og vi står ved din side gennem hele forløbet, så du altid er i sikre hænder til alting falder på plads.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.