Der er 79 Ejerlejligheder til salg i Horsens Kommune

Amaliegade 19 8700 Horsens
112 m2 3 0 m2 Gem
Anden mægler
Side 1 af 4

Ejerlejlighed – Horsens

Horsens er en smuk og historisk by i Østjylland og er med sine 58.480 indbyggere (2017) ligeledes Danmarks 8. største by. Byen ligger for enden af den idylliske og smukke Horsens Fjord, der ligeledes omfatter de små, smukke øer; Alrø, Hjarnø og Vorsø.
Horsens har en fremragende kombination af både historie, byliv og natur – med en ejerlejlighed i Horsens har du dermed let adgang til det hele.

Ejerlejlighed i Horsens – Tæt på historie og natur

Horsens bliver første gang nævnt i det 12. århundrede og var en yderst betydningsfuld by. Adskillige klostre og fæstningsanlæg lå opført i byen og den udviklede sig til at blive en vigtig handelsby.
Det skete især på baggrund af byens geografiske placering i det midtjyske med gode muligheder for handels- og skibsfart samt den tidligere status som møntsted. Horsens er en by, der ligeledes er kendt for sine mange kirker, der både tæller gamle og historiske kirker samt helt nymoderne og arkitektoniske kirker.

Med årene har byen udviklet sig og industrialiseringen har sat sig markant præg på byen, der ligeledes er blevet kendt for sin elektronikindustri.

De naturrige omgivelser omkring Horsens omfatter foruden Blomsterhaven i Boller Slotspark, den hyggelige Folkepark i Brædstrup og Fængselsparken, ligeledes den førnævnte Horsens Fjord og de tilhørende fantastiske øer, Alrø, Hjarnø og Vorsø. Kendetegnende for de tre øer er deres syn på naturlig fauna, hvor især Vorsø har en spændende historie med både Fredningshistorie samt dyre- og planteliv.

Hver især har disse naturområder noget forskelligt at tilbyde, hvor du kan opleve forskellig natur med alt fra grønne græsenge, flotte, blomsterrige områder og vilde naturreservater ved Nørrestrand.

Harmonien mellem industri og natur bliver især understreget med ”Den Genopfundne Bro”. Broen, der har ligget i hi i 85 år, blev i 2014 gravet fri og siden restaureret, så broen nu fremstår i sin storslåede pragt. Broen, der går over den historiske Gudenå, er et fantastisk eksempel på den industrielle ingeniørkunst og er derudover en fantastisk udflugtsdestination.

Grundet sin fantastiske kombination af natur og historie er ejerlejligheder i Horsens derfor i gennemgående høj kurs og med rette – det er sjældent, at man finder en stærkere kombination end i Horsens.

Horsens – En by med liv og energi

Horsens er meget mere end sine smukke, historiske bygninger og de naturrige omgivelser. Horsens er også kendt for sine fantastiske kulturmuligheder såsom koncerter og museer samt sit fantastiske handelsstrøg City Horsens og bytorvHORSENS.
Byen byder på rige shoppingmuligheder og fremragende kulturoplevelser.

Horsens har tidligere huset adskillelige store kunstnere og eksempelvis var FÆNGSLET en fantastisk kulisse for Metallica under deres koncert i 2012. FÆNGSLET er, som navnet antyder, det gamle statsfængsel i Horsens. Det er sidenhen blevet omdannet til en gennemgående kulturinstitution, der både egner sig til koncerter, møder og byder på museumsbesøg.

Hvis du går rundt med et ønske om en ejerlejlighed i Horsens, kan du med rette tage kontakt til din lokale Nybolig og vi vil hjælpe dig med boligsøgningen.