Side 1 af 2

Ejerlejlighed - Slagelse

Slagelse er med sine 33.777 indbyggere (2018) den ottendestørste på Sjælland og er derudover en af Danmarks ældste byer. Slagelse er kendt som en stolt handelsby, hvor oplandet og byens naturlige centrum med de tilhørende gågader emmer af energi og personlighed. Slagelse er en formidabel kombination af skøn natur og pulserende byliv.
Med en ejerlighed i Slagelse er du tæt på alt, hvad hjertet måtte begære.

Slagelse – Byen med en markant historie

Slagelses historie strækker sig langt tilbage og tilbage i oldtiden har der ligget et hedensk kultsted. Sidenhen blev der omkring i år 1000 opført en stenkirke og senere blev Antvorskov Kloster opført, der bragte handel og befolkning med sig til området.
Det var især klosteret, der trak folket til området, da mange søgte helbredelse blandet klosterets munke. Iblandt disse munke var den kendte munk Hellig Anders.

Slagelse blev i det 11. århundrede nævnt som møntsted og fik sine første købstadsprivilegier i 1280 og fra Valdemar Atterdags tid oplever byen en voldsom vækst og byens borgere fik samme privilegier som Roskildeborgere.
Slagelse led markant under Den Sorte Dø, hvor det menes at en fjerdedel af byens indbyggere forlod byen eller omkom.

Slagelses betydning bliver i særdeleshed stadfæstet under Renæssancen, hvor der både har været to sognekirker, en hospitalskirke samt to normale kirker. Det var især landbruget i Slagelse, der havde betydning for området og gennem middelalderen, hvor jorden var yderst fordelagtig til landbruget.
Under industrialiseringen nød Slagelse godt af at have to udskibningssteder til korn og byen oplevede en økonomisk forstærkning og med færdiggørelsen af jernbanen i 1856 blev byen især kendt.

Slagelse har sidenhen en kombination af service og uddannelse i byen, der både tæller uddannelsesinstitutioner såsom sygeplejeskolen, pædagogseminariet etc., der trækker en masse unge mennesker til området.

Ejerlejlighed i Slagelse – Nær historie, byliv og naturen

Med en ejerlejlighed i Slagelse er du tæt på en række gode shoppingmuligheder, hvor du både kan tage i VestsjællandsCentret eller gå en tur på de små shoppinggader i midtbyen og tilhørende små torve.

Hvis du hellere vil opleve den omkringliggende natur, er der flere områder, der er mere end ét besøg værd.
Du kan blandet andet besøge en af de mange øer nær Slagelse, der hver især har sin egen, unikke personlighed. Du kan eksempelvis besøge Sejerø, Nekselø, Agersø, Omø, eller Sprogø. Hver ø har en fantastisk natur og en charmerende stemning over sig, der er flere besøg værd.

Hvis du gerne vil blive på fastlandet, men stadig vil opleve havet, kan du besøge flere af de fantastiske strande såsom Stillinge Strand, Bisserup Strand og mange flere.
Du kan med rette besøge de fantastiske områder såsom Røsnæs Spidsen, tage en tur i Naturpark Åmosen eller besøge Asnæs Forskov.

Stemningen og atmosfæren omkring Slagelse er helt fantastisk og hvis du har fået en drøm om en ejerlejlighed i Slagelse, kan du med rette kontakte din lokale Nybolig.
Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring din boligsituation.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.