Nybolig Slagelse

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Rosengade 11
4200 Slagelse
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælgere af Trekanten 3, 3. 8, 4200 Slagelse
  I forbindelse med salget af andelsbolig og køb af hus i Stillinge har vi følt os i trygge hænder og har været tilfredse med Nich fra Nybolig Slagelse. Nich hjalp os med at finde et hus som levede op til vores drømme og forventninger, som vi kunne se os selv skabe en fælles fremtid i. Da huset var fundet, skulle vi have solgt en andelslejlighed, for at det hele kunne blive en realitet. Dette klarede Nich også hurtigt, uden at gå på kompromis med de forventninger vi havde til salget. I begge processer følte vi os inddraget hele vejen og kunne til en hver tid tage fat i Nich og Nybolig Slagelse ved spørgsmål eller usikkerhed. Alt i alt har det været en hurtig proces, hvor vi har følt os inkluderet hele vejen og meget tilfredse med den rigtig gode og hjælpsomme service vi har oplevet. 
  Sælgere af Trekanten 3, 3. 8, 4200 Slagelse
 • Det siger udvalgte kunder:
  Sælger af Marievangsvej 43B
  Vi har haft et fantastisk samarbejde med Nybolig om salget af vores hus. Vi har haft gode dialoger om strategier og der er blevet lyttet til vores forslag. Peter har været god til at give tilbagemeldinger efter fremvisninger mm. 
   
  Da huset var ved at blive solgt var vi afsted på ferie. Her havde vi næsten Lars med som gæst, da han jævnligt var med rundt på mobilen, på diverse museer og små bjerglandsbyer i Toscana.
   
  Tak til hele holdet på Rosengade 11.
   
  Sælger af Marievangsvej 43B

Din lokale ejendomsmægler i Slagelse

Vejen til vores succes er simpel og ingen hemmelighed - god kundeservice og hårdt arbejde!

Nybolig Slagelse har mere end 20 års erfaring med salg af villaer, liebhaveri, lejligheder, andelsboliger og nedlagte landbrug, samt et stort kendskab til lokalområdet. Vi lever af at finde den rigtige køber, men vi ved også, at de ikke kommer af sig selv.

Vi er store og dækker bredt, og DU er vores omdrejningspunkt. Det er lige præcis her, at vi skiller os ud fra mængden. Et godt netværk er sælgers største fordel, og 20 år på bagen har givet os et stort og stærkt netværk af købere. Vores store lokale og landsdækkende køberkartotek gør, at vi kan finde købere til enhver type bolig. Derfor sætter vi en ære i at kunne sige, at vi har korte liggetider og et minimum af prisafslag ved alle boligsalg.

Når du står overfor et boligsalg, er der mange ting, som du skal sørge for. Derfor er det en stor fordel for dig at vælge en ejendomsmægler, som kan hjælpe med at du kommer nemt og hurtigt igennem dit boligsalg. Den rette mægler vil ikke blot lette salgsprocessen for dig, men også spare dig for både tid, penge og bekymringer.

Hos os møder du kun veluddannede og servicemindede ejendomsmæglere, der vil tage sig al den tid til dig, som du har behov for. Sammen lægger vi en personlig handlingsplan for dit kommende boligsalg, så du altid er orienteret om de løbende trin i salgsprocessen.

Hos Nybolig Slagelse arbejder vi ikke kun tæt som et team i butikken, vi kan også tilbyde dig et Boliga Premium medlemskab, hvilket betyder at din ejendom udbydes på markedets bedste vilkår og udnytter Danmarks 2 største boligsites optimalt.

Rigtigt fra start - bedre i mål!

Du bør altid starte med en boligvurdering, så du ved, hvor meget din bolig er værd. En realistisk udbudspris fra starten, baseret på faglighed og kendskab til lokalområdet, er den bedste forudsætning for et godt salg.

Hos Nybolig Slagelse er en boligvurdering helt gratis og uforpligtende - og du kan bestille din boligvurdering nemt og hurtigt her på siden eller kigge forbi vores kontor på Rosengade 11.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Slagelse udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Slagelse og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Slagelse og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Vi glæder os til at se dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32347851

Læs mere om Nybolig Slagelse

Realkreditinstitut
 • Nykredit
 • Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Sparekassen Sjælland-Fyn
 • Arbejdernes Landsbank
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Dansk Boligforsikring
Andre
 • CCT
 • VR Staging
 • Conmedia
 • Salesstyling
 • Boligsiden
 • Boliga
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit
Forsikring
 • Codan
 • Dansk Boligforforsikring
Annoncering
 • UgeAvisen
Andre ydelser
 • E-Soft
 • henvisning til Andel Energi
 • HusCompagniet A/S
 • Milton Huse
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.