Side 1 af 2

Ejerlejlighed - Herning

Herning kan med sine knap 50.000 indbyggere pryde sig med titlen som den fjerdestørste by i Region Midtjylland, og byen er endvidere hovedbyen i Herning Kommune.
Herning er kendt at være Hedens Hovedstad og har en lang og stolt historie, der kan opleves både i og omkring byen.
Herning har noget til enhver smag, og en ejerlejlighed vil derfor give dig en bolig, der er tæt på alt hvad hjertet måtte begære.

Herning – En opbyggende og opløftende historie

Bynavnet ”Herning” nedstammer fra ordet ”Hørningh”, der groft betegnet betyder fremspringende bakke. Herregården Herningsholm blev opført helt tilbage i 1579 og skabte fundamentet til byen Herning.
Selve opbygningen af byen forekommer tilbage i 1827, da en nytiltrådt herredsfoged opførte et tinghus øst for landsbyen. Herefter flyttede en apoteker og sidenhen en læge sig ved siden af tinghuset og byen tog langsomt fart.

Herning opnåede sin status som købstad i 1913, hvor flere tekstilvirksomheder kom til byen og fik sammen med jern-, metal- og møbelindustrierne markeret sig i det 20. århundrede.
Netop erhvervslivet stortrives i Herning, hvor byen påskønner sin placering som værende en anerkendt kongres- og messeby. Det er især med opførelsen af Messecenter Herning og den store multiarena, Jyske Bank Boxen, at Herning bibeholder sine gode kvaliteter som erhvervsby. Derudover kan Herning tilbyde mange, forskellige indkøbsmuligheder, hvor du kan opleve et hav af special- og kædebutikker. Det kan du blandt andet opleve i Dalgashus og i HerningCentret.

Ejerlejlighed i Herning – Tæt på heden

Foruden den gode handels- og erhvervsmæssige fordele byder Herning ligeledes på et hav af natur- og kulturrige oplevelser.
Du kan blandt andet opleve Blichermuseet, der ligger i den førnævnte herregård, Herningsholm eller de berømte Herning Museum eller Herning Kunstmuseum.

Hvis du ønsker mere naturrige oplevelser, kan du med rette besøge de to badesøer, Fuglsang Sø og Holtbjerg Sø eller tage en tur forbi De Geometriske Haver, der er en fryd for øjet. Derudover kan du opleve Skjern Å eller Karup Å, hvor du kan opleve fantastisk natur og et tilhørende dyreliv.
Hvis det er dyrelivet, der er attraktivt, kan du derudover tage en tur i Løvbakke Dyrehave, der byder på fantastiske omgivelser året rundt.

Hvis du går rundt med en drøm om en ejerlejlighed i Herning, kan du med rette tage kontakt til din lokale Nybolig. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din boligsøgning.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.