Side 1 af 5

Ejerlejlighed - Kolding

Kolding er med sine 60.300 indbyggere (2017) den 7. største by i Danmark og er en smuk og prægtig fjordby, der omkranser den fantastiske Kolding Fjord. Bynavnet ”Kolding” ses første gang på skrift i Kong Valdemars Jordebog fra 1231 og menes at betyde ”den kolde å”. En ejerlejlighed i Kolding vil ikke blot bringe dig tæt på historie og smuk natur men ligeledes pulserende og energisk byliv.

Kolding ligger i en såkaldt tunneldal, der er kendetegnet ved at være skabt af is, gletsjere og smeltevand. Dette resulterer ofte i små og idylliske bakker i landskabet. Byen ligger i den sydøstlige del af Jylland, hvor Kolding Å munder ud i Kolding Fjord. Kolding er en del af Trekantsområder, der samler, styrker og skaber samarbejder på kryds og tværs af nabokommunerne.

Ejerbolig i Kolding – Tæt på smuk natur og fantastiske oplevelser

Naturen omkring Kolding er utrolig smuk med sit varierende dyre- og planteliv. Du har mulighed for at opleve kyster og strander samt bakkedale og frodige skovområder i nærområdet.

Især naturområder såsom Slotssøen, Kolding Ådal eller Marielundsskoven er fantastiske og idylliske. Faunaen i disse områder er vidtrækkende og der er registeret over 120 forskellige arter med alt fra havørne, tårnfalke samt vaskebjørne og oddere.
Naturen i og omkring Kolding er en fantastisk mulighed for at opleve noget af den danske natur.

Med en ejerbolig i Kolding er du dermed tæt på fantastisk natur, hvor du vil kunne opleve en storby, der værdsætter og beskytter naturen på bedste vis. Dette kommer endvidere til udtryk via byens tiltag til Donssøerne og faunapassagen i Seest Mølleå.
Kolding har natur til enhver smag.

Kolding – Byen, der designer sin egen fremtid

Kolding er hjemsted for Designskolen, hvor eleverne i en lang årrække har udfordret modeverdenen. For koldingenserne handler det om at designe kunsthåndværk, der både er smukke såvel som brugbare.

Kolding har en stor fortid som vigtig købstad og er det til stadighed med Jyllands største shoppingcenter, Kolding Storcenter. Fortiden som købstad bliver ligeledes understøttet af byens stolt industrihistorie, hvor især logistik, energi og transport skinner igennem.
Med byens stolte historie og sit nyskabende syn på erhvervslivet har kommunen, og især uddannelsesinstitutionerne, stort fokus på innovation. Det betyder, at de koldingensiske børn allerede i børnehaveklasserne bliver introduceret til design og innovation.

Derudover har Kolding også en lang række kulturperler, hvor du blandt andet kan opleve den historiske kongeborg Koldinghus, teatermuseet Mungo Park eller tage en tur forbi kunstmuseet Trapholt.

Med en ejerbolig i Kolding er du ikke blot tæt på fantastisk historie og frodig natur, du får ligeledes et fantastisk og innovativt byliv.
Hvis du har en drøm om en ejerlejlighed i Kolding, kan du med rette tage kontakt til din nærmeste Nybolig og vi vil hjælpe dig med din boligsøgning.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.