Side 1 af 10

Ejerlejlighed – Østerbro

Østerbro bliver ofte betegnet som den rolige bydel, hvor der i høj grad er fokus på afslapning, ro og afstand fra bylivets generelle sprudlende energi. Det er en nyere del af København og Østerbro har lidt over 76.000 indbyggere (2016). Med en ejerbolig på Østerbro kommer du nær en naturrig og rolig oase og tæt på byens friske energi. Østerbros historie stammer fra de første boliger, der blev oprettet af Lægeforeningen som modsvar på den store koleraepidemi. De nye og små boliger skulle bygges, så københavnerne kunne opleve friskere luft – med ét opstod den lille og charmerende Brumleby. Tidligere blev de grønne områder på Østerbro kun brugt til sommerboliger for de rige, hvor det især var villakvarteret, Rosenvænget, der var populær. Dermed fik Østerbro hurtigt et navn som værende et område for de velhavende, med høje etagebygninger og store lejligheder. Mange af de tilstødende veje til Østerbrogade blev oprettet som såkaldte arbejderkvarterer, hvor især ”Jydegaderne” såsom Ålborggade, Århusgade og Randersgade var gader med mindre lejligheder. Det er især på disse gader, hvor du finder tilstødende lokalskatte som eksempelvis charmerende Bopa Plads og skønne Victor Borges Plads.

Lejlighed på Østerbro – En rolig oase midt i København

Østerbro byder som nævnt på en cocktail af skøn natur og byen energi. Med energifyldte veje som Nordre Frihavns Gade, Strandboulevarden og Østerbrogade står Fælledparken i direkte kontrast til disse. Det er især Fælledparken, der giver dig mulighed for afslapning og decideret frakobling fra byens sus. Du oplever en rolig oase, hvor der er plads til alle og utallige muligheder. Du vil opleve boldspil i massevis, legende børn og gennemgående idyllisk fornemmelse, når du går en tur gennem Fælledparken. En ejerlighed på Østerbro vil tage dig nær det hele – kulturrige spillesteder, sportsbarer, legepladser og fodbold på det danske nationalstadion, Parken. Du har både mulighed for underholdning i byens sus eller opleve ro i det grønne.

Lejlighed i København Ø – Tæt på det hele

Lejlighederne på Østerbro fremstår ofte som en arkitektonisk blanding af fornyende byggerier men med øje for de historiske elementer. Der tages hensyn de historiske bygninger og områder og der en fællesskabsfølelse, hvor der en gennemgående forkærlighed for det lokale. Dét er med til at bevare Østerbros personlighed. Ejerlejligheder på Østerbro står derfor i høj kurs, da du får en perfekt kombination af både ro og energi. Netop med øjet for det historiske og byfornyelsen, grænser Østerbro op til den forventede Nordhavn, hvor der i samme ombæring bliver opført nye metrobaner, hvor både Cityringen og metroen til Orientkaj kan bringe dig overalt.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.