Side 1 af 2

Ejerlejlighed – Svendborg

Svendborg er med sine 27.324 indbyggere (2018) den næststørste by på Fyn og den største i Svendborg Kommune. Den hyggelige og historiske havne- og søfartsby på Sydfyn byder på en fantastisk kombination af hyggeligt byliv og fantastisk, omkringliggende natur. Med en ejerlejlighed i Svendborg er du tæt på alt, hvad hjertet måtte begære.

Ejerlejlighed i Svendborg – En fantastisk atmosfære

Svendborg er en hyggelig, lille by på den sydlige del af Fyn og udmærker sig ved sin store historie og byens havn, der fungerer som et samlingspunkt.
Svendborg er en gammel by og kunne allerede tilbage i år 2003 fejre sin 750-års fødselsdag.

Fra Svendborg Havn afgår der færger til Birkholm, Drejø, Hjortø, Skarø og Ærø, hvor de forskellige øer har hver deres charme og personlighed.
Selvom havnen fungerer som et knude- og samlingspunkt for byens indbyggere, byder den omkringliggende natur ligeledes på en lang række, fantastiske oplevelser.

Du kan med rette besøge Svendborgs bedste badestrand, Smørmose med sine store friområder eller tage på tur til Egebjerg Mølle Naturrum og nyde den tilhørende natur.
Hvis du ønsker at opleve noget af den lokale historie, kan du med rette besøge Valdemars Slot eller Forsorgsmuseet.

Svendborg – Historie og charme

Svendborgs lange og stolte historie strækker sig langt tilbage og allerede tilbage i 1100-tallet blev der anlagt en borg i området. Da bebyggelser omkring borgen begyndte at tage fart, blev Svendborg kendt som ”Swineburg” tilbage i 1200-tallet. Det noget bemærkelsesværdige navn siges at nedstamme fra borgens måde at opdrætte tamsvin inden for borgens mure.

Svendborg bliver nævnte første gang i 1229 i et brev fra Valdemar Sejr til sin søn, Valdemar den Unge. I brevet fremgår det, at Valdemar den Unge har lov til at give Svendborg og den sydlige del af Fyn til sin hustru i gave.

Svendborg har oplevet en frisk og sund vækst igennem årene, selvom den lille by har oplevet lidt af det hele. Det er alt fra Pesten, konger og deres krige samt den danske industrialisering.
Svendborg er kendt for sin hyggelige stemning og behagelige atmosfære i byen og kombineret med den omkringliggende natur er området i særdeleshed et eftertragtet sommerhusområde.

Hvis du går rundt med en drøm om en ejerlejlighed i Svendborg, kan du med rette tage kontakt til din lokale Nybolig. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring dine boligdrømme.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.