Nybolig Svendborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vestergade 165
5700 Svendborg
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Svendborg

Nøglen til Sydfyns herligheder og din nye bolig finder du hos din lokale Nybolig ejendomsmægler i Svendborg.

Hvis du både ønsker at være tæt på noget af Danmarks smukkeste natur og leve i en dynamisk by med et bredt spekter af kulturelle tilbud, bør Svendborg stå øverst på din liste. 

Ønsker du at bo tæt på torvet og de charmerende gågader ved havnen eller marinaen, langs kysten, tæt på motorvejen til Odense, så har Svendborg noget for enhver smag og pengepung. Men trods alle fordelene slipper du stadig overraskende billigt i forhold til prisniveauet i tilsvarende byer.

Vi kender Svendborg og Sydfyn på alle leder og kanter. Gennem mange år har vi nemlig handlet en stor del af de boliger, der har skiftet ejer i byen og oplandet.

I dag omfatter forretningen Nybolig Svendborg, Nybolig Ringe samt Nybolig Nyborg, og vi har et stærkt samarbejde med erhvervsmæglerkæden Nordicals. Ejerkredsen består af Lasse Arendt, Thomas Martin Thomsen samt Jesper Greve, som sidder i Ringe.

Bred erfaring uanset boligdrøm

Hos Nybolig Svendborg beskæftiger vi 10 medarbejdere, en god blanding af erfarne og dygtige, unge ejendomsmæglere, og vi formidler både køb og salg af alle former for fast ejendom - herunder liebhaverboliger, parcelhuse, fritidshuse, ejerlejligheder, andelsboliger, byggegrunde, projektsalg etc.

Vi står altid klar til at give dig en uforpligtende og gratis salgsvurdering af netop din ejendom. Ønsker du at være diskret omkring dit boligsalg, tilbyder vi også diskretsalg eller skuffesalg. Vi har altid et stort og opdateret køberkartotek.

Vi skaber resultater for dig

At være ejendomsmægler er en passion, der holder dampen oppe 24/7. En god og succesfuld bolighandel kræver engagement, erfaring og et godt netværk. Netop denne kombination har senest i 2021 gjort Nybolig Svendborg til den bedst sælgende ejendomsmægler i Svendborg og Svendborg Kommune.

Vi lægger stor vægt på, at alle medarbejdere yder den bedst mulige service samt en høflig og personlig betjening.

Vi er helt i første række inden for den digitale markedsføring og tilbyder de nyeste og mest effektive annonceringsløsninger med Nybolig Smartsalg, de sociale medier og samtlige boligformidlingssider, suppleret med annoncering i lokale ugeaviser i Svendborg og Odense.

Vi har et veludbygget og effektivt køberkartotek, og det er ofte, at vi finder en køber hurtigt uden de store udgifter til markedsføring. Vi har desuden et af Danmarks mest besøgte kædesites og flere udstillinger hos en del af vores samarbejdspartnere og egen aftenudstilling.

Vi samarbejder med en lang række lokale, regionale og landsdækkende pengeinstitutter og advokatvirksomheder for at sikre vores kunder den bedst mulige rådgivning omkring bolighandelen, herunder finansiering og forsikring af boligen. Vi har således udstilling ved Nykredit, Sydbank og Fynske Bank.

Vi støtter det lokale liv i byen og tager aktiv del i lokalsamfundet, ligesom vi bakker op omkring Sydfyns fyrtårne inden for sportens verden - bl.a. GOG Håndbold og Svendborg Rabbits Basketball. Vi sætter en stor ære i at være en del af klubbernes store netværk og de mange ting, der igangsættes for at gøre det sjovt og spændende at bo og leve på Sydfyn.

Velkommen hos Nybolig Svendborg - vi glæder os til at betjene dig.

Svendborg - et godt sted at bo.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44072572

Læs mere om Nybolig Svendborg

Pengeinstitut
  • Nykredit & Totalkredit
  • Sydbank
  • Sparekassen Sjælland-Fyn
  • Fynske Bank
Forsikringsselskab
  • Codan Forsikring/Dansk Boligforsikring og Alm. Brand Forsikring/WIA
Andre
  • SEF & Strømlinet
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.