Side 1 af 4

Huse til salg - Haslev

Haslev er en by på Sydsjælland med 11.880 indbyggere (2018), der hører til Faxe Kommune. Haslev er kendt for at være en af de største ikke-købstæder i Danmark, da byen aldrig har haft købstadsstatus. Haslev fungerer i stedet som en stationsby, der ligger nær nogle af landets helt store handelsbyer, heriblandt Ringsted, Køge, Næstved og blot 60 kilometer fra København. Byen tilbyder gode trafikforbindelser, der giver mulighed for at pendle mellem flere af landets store byer med både bil og byens jernbaneforbindelser, der kører til Roskilde og København, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster samt syd mod Tyskland.
I Haslev finder du butikker nær stationen og ved Haslev torv, flere skoler, både offentlige og private hvorfor byen har fået navnet ”Skolebyen i det grønne”, samt en kombination af både kultur og natur. Med en bolig i Haslev er du derfor tæt på børnevenlige faciliteter og institutioner, butikker og indkøbsmuligheder samt kulturelle og naturskønne oplevelser.

Hvis en bolig i Haslev lyder som noget for dig, så kontakt din lokale Nybolig mægler allerede i dag. Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rette bolig, der passer til dig og dine ønsker. For at gøre det lettere for dig, har vi samlet en oversigt over alle vores huse til salg i Haslev, hvilket sikrer dig et aktuelt overblik over alle købsklare huse til salg i den lille sydsjællandske by.

Haslev – Stationsbyen i de sydsjællandske egne

Haslev er en mindre by på de sydsjællandske egne, der har huse til salg i alle prisklasser og størrelser, hvad enten du er på udkig efter et hus til bare en enkelt person, et par eller en hel børnefamilie.
Haslev stationsby blev til, da anlægget af Haslev Station blev opført i 1870, hvor også den sjællandske sydbane mellem Roskilde og Madnedsund blev indviet. Frem til 1924 udgjorde jernbanen en hovedtransportvej mellem København og Europa, hvilket understreger Haslevs vigtige rolle som stationsby.
Haslev byder på oplevelser for både børn og voksne – indendørs såvel som udendørs. Haslev har blandt andet sjove aktiviteter for de helt små, naturskønne parker, der kan nydes hele året rundt, kulturelle museer, shoppingmuligheder og meget mere. Byen er især kendt for Haslev Stationsmuseum, der ligger i Frederiksgade. Her kan du gå på opdagelse blandt lokalhistoriske samlinger, der skildrer udviklingen af byen gennem tidernes udvikling. Skal du på udflugt med familien, hvor den friske natur kan opleves på helt tæt hold, kan du med rette besøge Camp Adventure, der har førsteklasses trætopbaner i smukke skovomgivelser på Sydsjælland. I Haslev finder du derfor flere attraktioner, seværdigheder og aktiviteter for hele familien hele året rundt.

I Haslev er der desuden tre folkeskoler samt en privatskole, Haslev Gymnasium, EUC som er en teknisk skole, og to idrætsskoler. Hvis du har børn i skolealderen eller planlægger at få børn, er der derfor mange muligheder for at få dine børn indskrevet på institutioner i den lille sydsjællandske by. Med de gode trakfikforbindelser, der er mellem Haslev og de omkringliggende byer, er der således gode muligheder for at pendle frem og tilbage fra arbejde, hvis du skulle have arbejde i nabobyerne eller København, der ligger 60 km fra Haslev. Med en bolig i Haslev er du således tæt på erhvervsmæssige muligheder både inden for og udenfor byen i de omkringliggende byer.

Huse til salg i Haslev – Find drømmehuset hos Nybolig

Hos Nybolig kan vi hjælpe dig med at realisere drømmen om et nyt hus i Haslev allerede i dag, og vi står ved din side hele vejen igennem, så du altid er i sikre hænder. Vi rådgiver desuden om dine muligheder for at låne, så du altid kan finde frem til det hus, der passer til din økonomiske situation og individuelle boligbehov. Således kan du allerede tidligt i processen indsnævre din søgning til huse, der efterlever dine ønsker for en bolig.

Hvis du drømmer om et hus i Haslev, så kontakt din lokale Nybolig allerede i dag. Vi hjælper dig i hus med den rette bolig for dig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.