Side 1 af 3

Find huse til salg i Præstø

Leder du efter hus i Præstø? Her på nybolig.dk finder du huse til salg i den dejlige havneby. Med et hus i Præstø er du tæt på den smukke Præstø Fjord, som bugter sig langs byen. Byen ligger placeret ca. 20 km syd for Faxe og hører til Vordingborg kommune.

Køb hus i Præstø

Har du forelsket dig i Præstøs sjæl og charme? Eller vender du hjem igen til barndomsegnen? Der kan være mange gode grunde til at købe hus i den charmerende perle, men det kan være svært at navigere i boligjagten. Hos Nybolig får du hjælp til at sætte ord på dine drømme for dit fremtidige hjem. I Præstø finder du alt fra smukke bindingsværkshuse til familievenlige parcelhuse og villaer.

Med et hus i Præstø er du omgivet af smuk natur og fjordens bølgende vand. Uanset om du ønsker at bo ned til fjorden eller længere inde i byen med udsigt over mark og skov, så kan du finde et hus, der passer til din stil og dine ønsker.

Nyd en bolig i en havneby fyldt med sjæl og historie

Det var ikke før begyndelsen af det 19. århundrede, at Præstø blev landfast. Byen har i dag en smuk naturhavn ved Præstø Fjord, som bestemt er et besøg værd. Fjorden afskærmes af halvøen Feddet, der ligger ud til Faxe Bugt.

Præstø byder også på brostenslagte gader og emmer af autentisk gammelt bymiljø. Præstø har mange bevaringsværdige bygninger, og besøger du Præstø kirke, byder denne også på smukke kunstværker og billedskæringsarbejde.

Vi hjælper dig på vej imod dit drømmehus i Præstø

Har du spørgsmål til dit næste boligkøb, er du altid velkommen til at kontakte os i Nybolig. Vi hjælper dig på vej til dit drømmehus i Præstø med personlig rådgivning og ekspertise indenfor området.

Er du blevet fristet til at købe hus i Præstø? Så gå på opdagelse i udvalget af huse til salg på siden her.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.