Side 1 af 5

Huse til salg på Frederiksberg

Frederiksberg er en bydel, der gemmer på både historie, shopping og kulturelle oplevelser. Byen byder på alt det, man forbinder med at bo i en storby, og mere til. Det er derfor yderst attraktivt at købe hus på Frederiksberg.

Med dens centrale beliggenhed, grønne områder, smukke gader med caféer i massevis og gode butiksgader har Frederiksberg gjort sig bemærket på alle fronter. Bydelen er ganske eftertragtet af både unge som ældre.

 

Frederiksberg har gode muligheder for børnefamilier med både vuggestue, børnehaver og skoler. På Frederiksberg ligger desuden Copenhagen Business School, hvor mange unge studerende har deres daglige gang.

 

Frederiksberg er kendetegnet ved skøn natur, kunst og kultur og ikke mindst historiske bygninger.

 

Frederiksberg byder på alt fra naturskønne områder til sprudlende byliv

Med et hus på Frederiksberg har du let adgang til hele det indre København og alle dets muligheder. Her kræves ikke mere end en lille cykeltur, før du står i centrum. Men på trods af den korte afstand til Københavns centrum, er du alligevel omgivet af grønne områder, hvor du ikke bliver mødt af larmende motorveje eller byens tumult.

 

Frederiksberg Have

Du fornemmer årstidernes skifte, når du går en tur gennem Frederiksberg Have, et åndehul midt i storbyen. Her har de høje gamle træer deres hjem, og hvor slottet, sammen med haven, emmer af spændende historier og detaljer om fortidens gang. Her kan du nyde de lune sommeraftener eller smukke vinterdage. De mange grønne områder har været en helt væsentlig faktor for, at mange vælger at slå sig ned på Frederiksberg.

 

Shopping

Langs de fine butiksgader finder du alt fra spændende vintagebutikker til hyggelige barer og restauranter. Du kan enten vælge at gå ad de store gader som Gl. Kongevej eller Falkoner Allé, eller du kan gå ned ad de mindre sidegader, som også gemmer på skjulte perler. Er du mere til storcentre, kan du også besøge Frederiksberg Centret, der med masser butikker samlet under ét tag kan opfylde alle dine shoppebehov.

 

Se udvalget af huse til salg på Frederiksberg

Er du blevet fristet til at købe et hus på Frederiksberg? Så gå på opdagelse i udvalget af huse til salg her på siden.

 

Vi hjælper dig på vej imod dit drømmehus

Har du spørgsmål til dit næste boligkøb, er du altid velkommen til at kontakte os i Nybolig. Det er vores mest fornemme opgave at hjælpe dig på vej til dit drømmehus med personlig rådgivning og ekspertise indenfor området.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.