Side 1 af 4

Huse i Frederikssund

Går I og drømmer om at få udvidet pladsen, så der er plads til flere og mere? Så gå på opdagelse her på siden, hvor du finder huse til salg i Frederikssund. Frederikssund i Nordsjælland beliggende ved Roskilde Fjord har i dag flere end 16.000 indbyggere (2019).

Med et hus i Frederikssund kan hele familien have glæde af en masse kultur og natur, som byen byder på.

Frederikssund byder på kunst i særklasse

For de kunstinteresserede er der mange muligheder i Frederikssund. Besøg forskellige slotte og herregårde, der alle rummer historie og smuk kunst. Besøg bl.a. Jægerspris Slot og Herregårdsmuseet Selsø Slot og flere. Udover slotte og herregårde, er der mulighed for at opleve kunst i særklasse på byens museer. Besøg Willumsens Museum, Frederikssund Museum, Skuldelev Dukkemuseum og mange flere.

Årlige traditioner med god stemning

Frederikssund er kendt for byens traditioner, som det årlige Vikingespil, der er en stor udendørs teaterforestilling. Det årlige Vikingespil tiltrækker hvert år mange lokale og besøgende fra andre byer. Byens stemning og charme vil ingen kunne modstå.

Med et hus i Frederikssund kan du opleve naturen helt tæt på

Med et hus i Frederikssund er du tæt på en masse naturskønt, og du kommer helt væk fra byens larmende trafik. Her byder mange naturoplevelser sig i form af cykelstier, vandreruter og flere vandaktiviteter, som hele familien kan have glæde af.

Nyd både haver, parker og naturområder. Nyd blomsterhaven i Gerlevparken, tag på lange gå- og vandreture i Nordskoven og De Tusindårige Ege, og året rundt kan du nyde af Nationalpark Skjoldungernes Land, hvor der er mulighed for vandreture i nationalparkens store skov og med parkens bakkede landskab, har du også mulighed for at få lidt vind i håret, hvor gode cykelruter venter.

Derudover er der mange aktiviteter ved vandet, som hele familien kan have glæde af. Tag på fisketur, kom tæt på naturen med sejlture i kajak og tag på færgetur med frokost med hele familien på Sagafjord.

Naturen i Frederikssund byder altså på aktiviteter, hvor man kan komme helt tæt på naturen. Med et hus i Frederikssund kan du og hele familien få glæde af dem.

Personlig rådgivning om boligkøb

Har du spørgsmål til dit kommende boligkøb i Frederikssund, så kan du altid kontakte os i Nybolig. Vi står klar med ekspertise indenfor området, og hjælper dig med at finde jeres drømmehus i Frederikssund.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.