Nybolig Frederikssund

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Ny Østergade 5
3600 Frederikssund
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Frederikssund

Vores mæglere har alle stærkt lokalkendskab og er klar til at fortælle alt om de mange attraktive tilbud, som findes i Frederikssunds området, herunder de mange muligheder som natur- og fjordlivet omkring Frederikssund tilbyder.

Vi sælger din bolig i hele Frederikssund kommune

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalkendskab er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos Nybolig Frederikssund er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, såvel villa, ejerlejlighed, andelsbolig, landejendom som sommerhus, og vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig. Derved får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Tilfredse kunder og effektivitet

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at ca. 9 ud af 10 er tilfredse med Nybolig. Hos Nybolig Frederikssund arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten de er køber eller sælger. Det skaber resultater.

Overvejer du at købe bolig

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Frederikssund, Slangerup, Jægerspris eller Skibby, er det altid en god idè, at starte din boligjagt hos Nybolig her i Frederikssund. Søger du sommerhus, bl.a. i områderne Kulhuse, Gerlev Strandpark, Tørslev Hage, Dalby Huse, Over Dråby Strand eller St. Havelse Strand, har vi altid løbende et bredt og stort udvalg af fritidsboliger til salg i disse områder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 42060992

Læs mere om Nybolig Frederikssund

Pengeinstitut
  • Nykredit
  • Sparekassen Sjælland
  • Spar Nord
  • Arbejdernes Landsbank
  • Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Codan forsikring
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.