Side 1 af 3

Huse i Kerteminde

I Kerteminde har du mulighed for at komme helt ned i gear blandt smukke naturomgivelser. Er du på udkig efter noget større i Kerteminde, hvor der er plads til hele familien, eller er du klar til at flytte til Kerteminde som tilflytter, så gå på opdagelse her på siden, hvor vi i Nybolig har et stort udvalg af huse af alle typer til salg.

I dag er der flere end 5.000 indbyggere i Kerteminde (2019).

Byvandring med hele familien i Kerteminde

Tag en ven, din kæreste eller hele familien under armen og gå på byvandring og oplev kulturelle indslag. Oplev Johannes Larsen Museet, hvor du kan besøge kunstnerens gamle hjem med nyere og ældre kunstværker og udstillinger, og nyd derefter udsigten på caféen med en lækker frokost. Gå på opdagelse i Vikingemuseet Ladby, der er Danmarks eneste vikingeskibsgrav, og hør historien om vikingekongens sidste rejse.

Med et hus i Kerteminde har du mulighed for at opleve kultur, historie og nyde smukke grønne omgivelser med hele familien.

Idylliske naturomgivelser tæt på vandet

Med et hus i Kerteminde er naturen din nabo. Du får lov til at opleve idylliske grønne omgivelser og nyde vandets smukke bølger. Oplev Kerteminde Haven ved havet, der byder på smukke sol- op og nedgange og lystfiskerioplevelser, som både store og små kan have stor glæde af.

Udover fisketure langs kysten, byder Kerteminde på mange forskellige aktiviteter i det grønne. Tag på vandreture i Kerteminde, hvor du kan opleve naturen til fods. I Lundsgård skov kan du fordybe dig langt inde i skoven og nyde stilheden væk fra byens larmen.

Aktiviteterne i Kertemindes smukke naturomgivelserne er mange og for hele familien. Med et hus i Kerteminde vil hele familien have glæde af at komme ud og mærke naturen og vandet, byen har at byde på - både i sommer og i vinterperioden.

Personlig rådgivning i Nybolig

I Nybolig går vi højt op i at give professionel og personlig rådgivning til at alle vores kunder. Vi tilbyder altid ekspertrådgivning indenfor området, så står du med overvejelser og spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med dit næste boligkøb.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.