Side 1 af 8

Huse til salg – Ringsted

Den centrale by, Ringsted, har 22.657 indbyggere (2018) og hører til Ringsted Kommune under Region Sjælland. Ringsted er en af Danmarks ældste byer, der med stor sandsynlighed kan dateres helt tilbage til vikingetiden i 1000-tallet. Trods sin alder fremstår Ringsted dog ikke arkitektonisk som en ældre by. Ringsted byder nemlig på en attraktiv handels- og kulturby, hvor du kan opleve byens moderne kongrescenter, musikhus, skulpturer og kunst, teater og mange andre kulturelle oplevelser for både store og små.

Hos Nybolig hjælper vi dig med at realisere dine boligdrømme. Vi har samlet en oversigt over alle vores huse til salg i Ringsted, så du nemt kan finde frem til netop dit drømmehus i den midtsjællandske by.

Ny bolig i Ringsted – Helårsoplevelser for hele familien

Ringsted er en central by på Sjælland, der ligger i en kommune med naturskønne landskaber og flotte landområder. Her finder du både moser og åer, skove og søer og et levende fugleliv. Ringsted indbyder derfor til naturrige aktiviteter hele året rundt, hvor du kan komme helt tæt på naturen i Vrangeskov ved Haraldsted sø og mange andre steder. Her kan du sejle med kano eller kajak, tage på fiskeriudflugter, prøve mountainbikebanen, besøge bålpladsen eller tage et smut forbi skovens naturfitness. Ved Haraldsted Lillesø finder du også en skøn badestrand, som er et attraktivt udflugtsmål for både turister og indbyggere i Ringsted. Med et hus i Ringsted er der således rig mulighed for at opleve byens storslåede natur helt tæt på, der byder på underholdende oplevelser for hele familien.

Hvis du foretrækker mere kulturelle oplevelser, kan du blandt andet besøge Historiens Hus – Ringsted Museum og Arkiv, og få et indblik i Ringsteds lokale historie. Du kan også tage med familien forbi Ringsted Radiomuseum, der byder på historiske samlinger af radioer fra gamle dage. Har du en sød tand, er der også mulighed for at aflægge et besøg hos Ringsteds lokale konditori, Hansen’s Konditori & Cafe, der blev grundlagt i 1796. Det er i dag Danmarks ældste konditori, som du med rette kan besøge i ny og næ som tilflytter i et hus i Ringsted Kommune.

Ringsted – Helårsoplevelser for hele familien

Hvis du er på udkig efter en bolig i Ringsted, er der mange muligheder i sigte, hvad enten det gælder skoler til dine børn, erhverv eller sportsaktiviteter.

Ringsted rummer på en bred vifte af flere sportsforeninger. Du finder blandt andet Håndboldklubben TMS Ringsted, der spiller deres hjemmebanekampe i Håndboldligaen i Ringsted-Hallen, der kan rumme op til 1.600 tilskuere. Hallen blev bygget i 2007 samtidig med Ringsted Svømmehal. Ringsted Idrætsforening byder også på forskellige idrætsgrene, som du med rette kan melde dine børn ind i, hvis I er en aktiv familie, der vægter den daglige motion højt. Der er derfor mange muligheder for at dyrke sport både til lands og til vands i byens lokale sports- og idrætshal samt svømmehal.

Ringsted har desuden gode forbindelser til både København, Storebæltsbroen og andre steder på Sjælland, der gør det nemt at komme frem og tilbage, hvis du har job i Ringsted eller de omkringliggende byer. I Ringsted finder du også store virksomheder, som Danish Crown Slagteri, der er byens største arbejdsplads. Der er således også mange erhvervsmuligheder for tilflyttere i Ringsted Kommune.
I Ringsted er der også mange gode muligheder for at shoppe, hvis shoppelysten trænger på. Du finder blandt andet Danmarks eneste outletby, shoppingcenteret Ringstedet og en historisk bymidte, der er præget af Ringsteds stemningsfyldte og livlige atmosfære. Ringsted er således en hyggelig by for både børnefamilier, par og enlige, med oplevelser for personer i alle aldre.

Huse til salg i Ringsted – Vi hjælper dig i hus

Hos Nybolig kan vi hjælpe dig med drømmen om et hus i Ringsted allerede i dag. Vi hjælper dig blandt andet med at danne et overblik over, hvilke huse i Ringsted, der passer bedst til dig, dine ønsker og økonomiske situation. Vi rådgiver også om dine lånemuligheder, så du nemt kan finde frem til den helt rette bolig i Ringsted, der lever op til dine boligbehov.

Hvis Ringsted lyder som byen for dig, så kontakt din lokale Nybolig i dag. Vi står altid klar til at rådgive dig og hjælpe med at realisere dine boligdrømme.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.