Side 1 af 3

Landejendomme i Herning

I Herning Kommune har du mulighed for at finde den helt rette landejendom. Vi udbyder nemlig over 100 forskellige landejendomme, der hver især har sine egne unikke faciliteter. Du vil ofte se, at landejendommene er omringet af skøn natur og grønne arealer, og alligevel har en tilstrækkelig placering fra byen. Vores landejendomme er typisk til dig, som ønsker gode rammer for hele familien, og samtidigt gerne vil bo godt.

Oplev Hernings smukke landskaber

I Herning har du mulighed for at nyde naturen og gå på opdagelser i skoven. I Herning Kommune finder du Hærvejen, som byder på refleksion, nærvær og masser af plads til luftforandringer og rolige stunder. Her er der også mulighed for at gå lange ture med familien, vandre med vennerne eller cykle en tur for sig selv gennem Jylland. Hærvejen løber nemlig gennem Jylland og strækker sig til den tyske grænse. Yderligere er det muligt at køre mod Hernings landskaber, og nyde de smukke udsigter og rolige veje.

Hvilken type landejendom passer dig?

Her på siden kan du studere vores udvalg nærmere og se hvilken type landejendom, der opfylder dine boligdrømme. Vi udbyder forskellige typer af landejendomme. Du finder både moderne nyopførte boliger med terrasseanlæg, der har en storslået udsigt, og ældre boliger med nedlagt landbrug eller en stor gård.

På vores hjemmeside vil du også finde landejendomme med idylliske beliggenheder, der grænser op til Birkebæk plantage. Her er det også muligt at se og læse nærmere om potentielle landejendomme, du kunne tænke dig at vide mere om.

Hvorfor vælge en landejendom?

Er I en familie, vil der være mulighed for større legearealer, større værelser til børnene og mere plads til dyr.

Er du en jæger, så er der mange interessante områder med forskellige dyrearter og kronvildt i nærheden. 

Hvis I vælger at købe en landejendom, vil I også være sikre på, at få meget mere for pengene. I får nemlig mange flere kvadratmeter end dem I ellers er vant til, når I bor i hus eller i en lille lejlighed inde i byen. Med de mange kvadratmeter er der ligeledes plads til praktisk opbevaring, og mulighed for, at hele familien kan arbejde på adskillige hobbyprojekter.

Hos Nybolig guider vi dig gennem hele processen

Kontakt dine lokale Nybolig Ejendomsmægler allerede i dag, og få mere viden om, hvorfor du skal vælge en landejendom. Vores engagerede og dygtige medarbejdere guider dig gennem hele processen, og hjælper dig med alle overvejelser.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.