Side 1 af 5

Landejendomme i Silkeborg Kommune

I Silkeborg Kommune har du mulighed for at købe landejendomme med smukke og harmoniske omgivelser. Silkeborg er en lille by, som de seneste år er vokset markant på baggrund af dens attraktive udendørsaktiviteter, natur, søer og åbne landskaber. Silkeborg ligger midt i det jyske og derfor er der typisk kort afstand til motorvejen, hvilket betyder at Silkeborg ligger centralt i forhold til de større byer, herunder Aarhus, Horsens, Vejle mm.

Hvorfor vælge en landejendom?

Hos Nybolig kan du frit vælge mellem, hvilken type landejendom du ønsker at se nærmere på. Vi har alle typer på hylderne. Det kan være alt fra en landejendom med en stor gård til et idyllisk nedlagt landbrug. Vores landejendomme rummer ofte en del kvadratmeter, og derfor er der mulighed for god plads til fritidsaktiviteter og andre diverse projekter.

En landejendom er en god investering for børnefamilier, fordi du typisk får plads til ekstra værelser og større legearealer. Med et idyllisk nedlagt landbrug har du også mulighed for at have en masse dyr, eftersom der allerede står en staldbygning og en lade klar til dyrene.

Der findes mange fordele ved at købe en landejendom. En af fordelene er, at du får mange flere kvadratmeter for pengene, fremfor når du køber en lejlighed eller et hus inde i byen. Yderligere har du masser af plads udendørs til at dyrke dine egne grøntsager, frugter og planter.

Nyd Silkeborg

Silkeborg er by med et aktivt kulturliv. Derfor er der også mulighed for at deltage i store musik- og teaterfestivaler, koncerter og ikke mindst besøge Silkeborg Museum og Muesum Jorn. Hvert år i juni er det muligt for at opleve Riverboat Jazzfestival. Festivalen foregår på Silkeborg søerne og Gudenåen, og ofte spiller jazzorkestrene ombord på Hjejlebådene.

Det særlige ved Silkeborg er også, at der er unikke muligheder for at nyde omgivelserne. Det kan man bl.a. gøre med aktiviteter som gåture, rideture, sejlads, lystfiskeri, badning eller mountainbike i skovene. Silkeborg har Danmarks største skovområde. Her finder man både frodige skove, hedestrækninger og selvfølgelig decideret højland.

Kontakt Nybolig og gør din drøm til en realitet

At købe en landejendom er en stor beslutning, som vi gerne vil hjælpe dig med at overveje. På vores hjemme kan du læse meget mere om, hvilken type landejendom der passer dine behov bedst, og hvilken landejendom du gerne vil se nærmere på.

Giv din lokale mægler et kald. Vores engagerede og dygtige medarbejdere sidder klar til at guide dig igennem processen, og sammen vi vil finde drømmeboligen.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.