Side 1 af 5

Landejendomme i Vejle

Med en landejendom i Vejle Kommune får du en bolig, som giver masser af luft omkring dig og mulighed for rolige stunder i grønne omgivelser. Hos Nybolig har vi forskellige typer af landejendomme til salg i Vejle. Er I en lille familie, så er landejendomme også et godt valg, hvis I ønsker god plads til, at børnene kan lege frit omkring.

Bindingshuse, gårde og moderne landejendomme

Når du gennemgår kataloget af landejendomme til salg i Vejle Kommune, vil du se, at der er forskellige typer af ejendomme at vælge imellem. Udvalget dækker over idylliske ældre ejendomme, til gårde med store stuehuse og moderne, nyopførte landejendomme. Hvilken type bolig, der er den rigtig for dig, afhænger helt af dine ønsker og behov for dit næste hjem.

Nyd Vejles naturskønne og landlige omgivelse

Vejle by er kendt for sin placering lige op ad Vejle Fjord, og med flotte grønne omgivelser i og omkring byzonen. Denne naturskønhed er karakteristisk for hele Vejle Kommune. Her er skove, søer, åer og åbne landskaber, som indbyder til en aktiv fritid. Naturen kan bruges til aktiviteter af enhver art. Fra mountainbike-ture og kanosejlads til friske gåture og udforskning af det danske dyreliv.

De landlige omgivelser er desuden hjemsted for dyrkningen er delikate, lokale delikatesser. Med en køre- eller cykeltur i området, vil du støde på hyggelige boder, hvor du kan købe årstidens friske frugt og grønt med hjem til frokost- eller aftensbordet.

Kom helt tæt på historiens vingesus

I og omkring Vejle Kommune er der rig mulighed for at opleve nogle af Danmarkshistoriens vigtigste mindesmærker. Mest kendt er nok Jellingestenene, som er udstillet i Jelling. Jellingestenene med den velkendte runeskrift står som symboler for overgangen mellem vikingetiden og middelalderen. Du finder derfor også mange spor fra vikingetiden i området, og der er masser af spændende vikingeoplevelser for både børn og voksne i Vejle Kommune.

Nybolig hjælper dig til at finde din landejendom

Der kan være mange væsentlige overvejelser, du vil og skal gøre dig, i forbindelse med dine planer om at gøre en landejendom til dit kommende hjem. Nybolig er her til at guide dig igennem processen og sammen med dig, vil vi finde frem til den type landejendom, der er den rette for dig.  

Find frem til det område, du ønsker at bo i her på siden, eller kontakt din lokale Nybolig ejendomsmægler.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.