Side 1 af 5

Landejendomme i Viborg

Uanset hvilken type landejendom, du søger i Viborg, vil naturen være nærværende, og det samme med den friske luft. En landejendom i Viborg er for dig, som søger efter luftforandringer og en hverdag i landlige omgivelser, uden at skulle gå på kompromis med byens nærhed. Viborg er en af Danmarks ældste byer med en spændende historie og unikke landejendomme.

Derfor tilbyder vi nu over 100 forskellige landejendomme i Viborg Kommune, som du kan læse nærmere om på her på siden. Udvalget af vores landejendomme er stort, og du finder alt mellem nedlagte landbrug til moderne nyopførte ejendomme. Vi har forskellige typer af huse, og hvilken der er den rette for dig, afhænger klart af dine boligdrømme og dine behov.   

Nyd Viborgs naturskønne omgivelser

Viborg byder på en masse spændende naturområder. Du kan bl.a. opleve enorme hedeområder, kuperede og dramatiske bakker og et hav af parker og rekreative områder. Viborg er kendt for Hald Søen området, som ligger sydøst fra Viborg. Her kan naturen bruges som fritidsaktiviteter for hele familien. Der er nemlig mulighed for at gå lange ture, vandre og cykle på høje klinter med flotte udsigter.

Hvilken type landejendomme passer til dine behov?

På en køretur mod naturfredet områder, finder du vores udbudte landejendomme, der ligger idyllisk og smukt i det kuperede landskab. Vores landejendomme har typisk store grønne arealer og flotte udsigter så langt øjet rakker ud.

Vores landejendomme er typisk også til dig, der mangler plads. Du vil nemlig både få mere inden- og udendørs plads. Har du brug for flere værelser? Eller har du brug for udendørs plads til dine dyr? Så er det nu du skal slå til. Med vores landejendomme følger der nemlig ofte staldbygninger og lader til dine dyr, og andre værksteder til diverse projekter.

Du får meget mere for pengene

Vælger du en landejendom, vil du få meget mere for pengene. Du vil nemlig få mange flere kvadratmeter med i købet end dem, du ellers er vant til, ved køb af lejlighed eller hus. Du får som sagt mere plads til at arbejde på.

Hos Nybolig opfylder vi vores kunders boligdrømme

Går du med en drøm om en landejendom?

Hos Nybolig hjælper vi dig med alle overvejelser, og guider dig gennem hele processen. Vi hjælper dig med at finde alternative ejendomme, og på denne måde hjælper vi dig med at finde frem til drømmeboligen. Kontakt Nybolig allerede nu, og hør nærmere. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.