Side 1 af 2

Sommerhus - Billund

Billund ligger centralt placeret i Sydjylland og er med sine 6.541 indbyggere (2018) den næststørste i Billund Kommune – kun overgået af Grindsted. Byen er især kendt for sin lufthavn, der ligeledes er Danmarks næststørste og selvfølgelig forlystelsesparken, LEGOLAND®.
Billund har ikke blot en omfattende historie og er rig på erhverv, turisme og oplevelser – byen er ligeledes omkredset af en fantastisk natur. Med et sommerhus i Billund er der oplevelser for hele familien.

Sommerhus i Billund – En by for hele familien

Billund byder på alt, hvad hjertet måtte begære.
Fra at have været en lille landsby med 300 borgere har den vokset sig markant større over de sidste 100 år, og med Billund Lufthavn, LEGOLAND®, Lalandia og meget andet, byder byen på noget for enhver smag.

Det er ikke blot midtbyen, der byder på oplevelser. Byen og nærområdet rummer adskillelige aktiviteter, og det er i særdeleshed de aktive ferier, der gør sig gældende.
Du kan fx tage en tur på de mange cykelruter, der er i Billund og opleve deres unikke natur og fantastiske omgivelser.

Hvis tanken om et sommerhus i Billund lyder som noget for dig, kan du tage fat i din lokale Nybolig – Vi er altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.