Nybolig Billund Lalandia

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Ellehammers Alle 3
7190 Billund
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fre - Lør:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Lalandia

Nybolig Lalandia ledes af ansvarlig indehaver og ejendomsmægler Lene Eg Madsen. Med udgangspunkt i min erfaring fra mæglerbranchen prioriterer jeg højt at have god tid til den enkelte kunde for altid at kunne yde en faglig og professionel boligrådgivning helt i top.

Boligrådgivning ved salg eller køb af feriehus ved Lalandia Billund:

Overvejer du at sælge, lægger jeg stor vægt på at give dig en realistisk salgsvurdering af dit feriehus. Jeg har deltaget i salgsarbejdet med feriehuse ved Lalandia Billund helt fra starten, og har derfor et indgående kendskab til området.

Tænker du på at købe feriehus ved Lalandia Billund, er du altid velkommen til at kontakte mig. Feriehuset er den perfekte ramme for en god ferie og udgangspunkt for familiehygge, nærvær og masser af oplevelser. Udover de bløde værdier er køb af feriehus også en god investering, den høje lejeindtægt giver mulighed for en fin opsparing evt. som supplement til pensionen. Hør om mulighederne for at blive ejer af et feriehus, og de fordele du får ved selv at eje. Jeg træffes på Nyboligs kontor i Lalandia Centret torsdage fra kl. 14.00 - 17.00 og lørdage fra kl. 11.00 14.00.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 29979502

Læs mere om Nybolig Billund Lalandia

Realkreditinstitut
  • inst.
Pengeinstitut
  • penge
Forsikringsselskab
  • forsikrin
Finansiering
  • fin
Forsikring
  • fors
Annoncering
  • ann
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.