Side 1 af 2

Sommerhus til salg - Blokhus

Blokhus er en mindre turist- og badeby i det nordlige Jylland med kun 507 indbyggere (2018). Byen ligger i Vendsyssel ved Vesterhavet og tilhører Jammerbugt Kommune i Region Nordjylland.
I Blokhus er de fine badestrande en helt naturlig del af oplevelsen, når du tager på en ferie til Jammerbugten. Her kan du bruge mange timers sjov med familien og nyde livet i fantastiske omgivelser. Blokhus har et aktivt byliv, der byder på spændende oplevelser for både store og små med events, koncerter og andre begivenheder i løbet af hele sommerhalvåret.

Med et sommerhus i Blokhus kan du derfor nyde godt af en masse spændende attraktioner, henrivende omgivelser og alsidige naturoplevelser. Bag byen og de skønne sandstrande finder du også naturskønne landskaber med smukke hedelandskaber og skønne klit- og skovområder.

Blokhus – Fritidshuse med udsigt til strand og hav

Blokhus er en populær ferieby, som hvert eneste år tiltrækker omkring 1 million gæster til området. Det helt særlige ved Blokhus er skønne Blokhus Strand ved Vesterhavet, der byder på fint lyst sand, som grænser op til smukke klitområder. Stranden har fået EU’s kvalitetsstempel, det Blå Flag, hvilket vidner om strandens høje standarder og gode badefaciliteter.

Byen har i de senere år gennemgået en større forvandling, hvilket har sat spændende præg på byens udvikling. I 2011 fik Blokhus et strandcenter på Blokhus Strand, hvor du kan nyde en lækker is i det gode sommervejr, besøge centerets cafe eller benytte toiletfaciliteterne.
Hver sommer i perioden 30. maj til 30. september bliver de 47 karakteristiske hvide strandhuse stillet op på stranden, og de kan tilgås med bil. De hvide strandhuse har en længere historie bag sig, der strækker sig tilbage til slutningen af 1800-tallet, hvor interessen for at holde til ved stranden i det varme sommervejr begyndte.

I 2012 blev byens tidligere bowlingcenter på torvet ombygget til Blokhuset, som i dag fungerer som et shoppingcenter. Der er også en stor scene udendørs på byens torv i Blokhus, hvor der hvert år bliver spillet koncerter i sommerhalvåret.

Sommerhus i Blokhus – Spændende attrationer

Byen er spækket med en masse spændende attraktioner i og omkring Blokhus, hvor du kan have mange timers sjov med både familie og venner. Her kan du blandt andet besøge Fårup Sommerland, der er en af de største forlystelsesparker i Danmark, Kulturhuset Blokhus, Redningsstation Blokhus, Skulpturparken Blokhus og Anne Justs Have, der er en blomstermalers have fyldt med farvetematiske småhaver, der vidner om forårets og sommerens komme.
I Blokhus Klitplantage kan børnene besøge den skønne naturlegeplads, hvor de kan boltre sig på livet løs, mens familien nyder en medbragt picnic-kurv.

Hvis du drømmer om et sommerhus i Blokhus, kan du kontakte fat i din lokale Nybolig allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus i Blokhus, der kan realisere dine sommerhusdrømme. Vi har et sommerhus til salg i Blokhus for dig.

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.