Nybolig Aabybro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Kattedamsvej 18
9440 Aabybro
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro & Brovst

Nybolig Aabybro & Brovst har siden starten i 2001 udviklet sig til en stærk og dynamisk ejendomsmæglerforretning. Teamet består af Mathias, Anne Louise og Rikke, som er opvokset i henholdsvis Brovst, Fjerritslev og Pandrup. Alle tre er i dag bosatte i Aabybro. De har et stort indblik i alle lokale forhold m.h.t. skoler, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder o.s.v. Så uanset om du vil sælge eller du søger ny bolig i vores område, så er vi klar med hjælp og rådgivning. Vi dækker et stort område i Jammerbugten - fra Nørhalne i øst til Tranum i vest.

Få hjælp til at sælge din bolig i Aabybro, Brovst og omegn
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Aabybro, Brovst og omegn er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig Aabybro & Brovst er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at sætte din bolig til salg hos os, får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.
En bolighandel er en af tilværelsens største økonomiske investeringer. For os er det derfor afgørende, at du som kunde føler dig tryg og får den bedst mulige oplevelse, når du handler bolig hos os. Vi lever af tilfredse kunder og går altid hele vejen for dig i alle facetter af en bolighandel. Vi kan med stolthed sige, at vi har de mest tilfredse kunder (jf. boligsiden) 

Overvejer du at købe bolig i Aabybro, Brovst og omegn?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Aabybro & Brovst.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 

Vi glæder os til at høre fra dig. Til alle tider. Til alle hjem.

 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 41245093

Læs mere om Nybolig Aabybro

Realkreditinstitut
  • Totalkredit og Nykredit
Pengeinstitut
  • Pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit-samarbejdet samt Nykredit
Forsikringsselskab
  • Nykredit Forsikring samt Dansk Boligforsikring
Finansiering
  • Samarbejdende realkreditinstitutter samt pengeinstitutter
Forsikring
  • Samarbejdende forsikringsselskaber
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.