Nybolig Aabybro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Postvænget 2D
9440 Aabybro
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:
  • Det siger udvalgte kunder:
    Sælger af Nørregade 24, Brovst
    Tak for et godt forløb omkring salget af vores hus i Brovst. I gjorde det med professionalisme, betagelig kundebehandling og god humor. Og så var I en afgørende hjælp i vores søgen efter "pensionistboligen". Vi er næsten kede af, at vi ikke kommer til at handle sammen igen - 1000 tak for indsatsen og oplevelsen.
    Sælger af Nørregade 24, Brovst

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken

Nybolig Aabybro har eksisteret siden 2001, og siden da har forretningen udviklet sig til en stærk og dynamisk ejendomsmæglerforretning med indehaver Mathias Overgaard i spidsen. Teamet bag forretningen består af Mathias, Anne Louise, Rikke, Susanne, Jonas og Christian, som er opvokset i henholdsvis Brovst, Fjerritslev, Pandrup, Nørresundby og Kaas. Alle seks er i dag bosatte i vores område.

Vi har et stort indblik i alle lokale forhold – det gælder både i forhold til skoler, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder mm. Så uanset om du vil sælge eller du søger ny bolig i vores område, så er vi klar med hjælp og rådgivning. Vi dækker størstedelen af Jammerbugten og Løkken i nord.

Få hjælp til dit boligsalg

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalt kendskab er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. Hos os får du glæde af fokus fra én butik og to udstillingsbutikker til kun ét salær. Vi sælger boliger i både Aabybro, Brovst, Pandrup og Løkken.

Hos Nybolig er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at sætte din bolig til salg hos os, får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

En bolighandel er en af tilværelsens største økonomiske investeringer. For os er det derfor afgørende, at du som kunde føler dig tryg og sikres den bedst mulige oplevelse, når du handler bolig hos os. Vi lever af tilfredse kunder og går altid hele vejen for dig i alle facetter af en bolighandel. Vi kan med stolthed sige, at vi har høj tilfredshed blandt vores kunder.

Overvejer du at købe bolig i vores område?

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos os i Nybolig Aabybro. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 

Står du foran et boligkøb, kan vi også hjælpe dig, idet vi også tilbyder køberrådgivning. Anne Louise har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, som er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Det er din sikkerhed for, at vi som mæglerforretning også er i stand til trygt og sikkert at hjælpe dig igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af ny bolig.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine muligheder - og få en personlig og skræddersyet rådgivning.

Vi glæder os til at høre fra dig.
Til alle tider. Til alle hjem.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 41245093

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.