Nybolig Aabybro

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Kattedamsvej 18
9440 Aabybro
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:

Din lokale ejendomsmægler i Aabybro

Nybolig Aabybro har siden starten i 2001 udviklet sig til en af områdets største ejendomsmæglerbutikker. Med 4 ansatte alle fra lokalområdet har vi et stort indblik i alle lokale forhold m.h.t. skoler, fritidsfaciliteter, indkøbsmuligheder o.s.v. Så uanset om du vil sælge eller du søger ny bolig i Biersted, Nr. Halne, Birkelse, på Gjøl eller i Aabybro, så er vi klar med hjælp og rådgivning.

Få hjælp til at sælge din bolig i Aabybro og omegn
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Aabybro og omegn er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Hos Nybolig i Aabybro er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Overvejer du at købe bolig i Aabybro og omegn?
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i Aabybro og omegn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Aabybro.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter villa i Aabybro, et sommerhus ved Gjøl, eller er det måske mere dig med et nedlagt landbrug?

Vi glæder os til at høre fra dig
 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 41245093

Læs mere om Nybolig Aabybro

Realkreditinstitut
  • Totalkredit og Nykredit
Pengeinstitut
  • Pengeinstitutter tilknyttet Totalkredit-samarbejdet samt Nykredit
Forsikringsselskab
  • Nykredit Forsikring samt Dansk Boligforsikring
Finansiering
  • Samarbejdende realkreditinstitutter samt pengeinstitutter
Forsikring
  • Samarbejdende forsikringsselskaber
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.