Sommerhuse til salg - Hundested

Hundested er en mindre havneby, der ligger mellem hav og fjord i det smukke Nordsjælland med 8.613 indbyggere (2018). Byen findes på halvøen ved Halsnæs og tilhører Halsnæs Kommune, der ligger i Region Hovedstaden.

Hundested har oprindeligt været et stort stenrev, der havde en strækning, som spændte sig fra nordvesten og langt ud i havet. Dengang levede og ynglede et stort antal sæl(hunde) ved stenrevet, hvilket har været tillæg til byens navn. Det vides også, at flere danske konger og deres jagtselskaber har været i Hundested for netop at jage sæler.

Kongernes Nordsjælland, som byen kaldes, er således en idyllisk by med spændende historie, smuk natur og en skøn badestrand, som kan nydes hele året rundt. Med et sommerhus i Hundested kan du derfor nyde godt af byde natur, kultur og spændende fortællinger om byens historie.

Vi kan hjælpe dig med at finde det sommerhus, du drømmer om. Vi har sommerhuse til salg i Hundested med noget for enhver smag, hvad enten du er på udkig efter et hus mere flere soveværelser, en idyllisk udsigt eller vægter en stor have højere end andet.

Sommerhus i Hundested – Tæt på idyl og skøn natur

Hundested er en skøn by, der befinder sig mellem hav og fjord ved Halnæs. Byen har en af Nordsjællands bedste badestrande som nabo og byder på et spændende havneliv med fiskekuttere og lystige gæstesejlere. Du kan opleve byens kuttere, der kommer ind om morgenen med dagens fangst af friske fisk og begejstrede gæstesejlere, der nyder livet til vands hele året rundt.

Hundested byder også på en masse spændende seværdigheder og oplevelser, som du kan besøge, når du og familien ønsker at udforske den smukke by. Du kan blandt andet taget på udflugter i Halsnæs’ naturlige omgivelser, der byder på et smukt naturlandskab med hav, fjord, strand og skov. Her er der gode muligheder for aktiv udfoldelse udendørs for hele familien – store som små.

Er du mere til livet på vands, kan du også besøge Lynæs Havn, der ligger bare 2 km væk fra Hundested. Her slår flere winsurfere sig løs i havets brusende bølger hver eneste dag. Hvis du er typen, der elsker at dyrke din hobby på vandet, er du derfor godt på vej med et sommerhus i Hundested.

Hundested - En by med kultur

I Hundested finder du hvert år en masse begivenheder for både store og små. Der arrangeres årligt en sandskulpturfestival, en havnefest, byfest og flere spændende udstillinger, der byder på maritime oplevelser.

Hvis I er til fuld fart over feltet, kan I også tage en dag ud af kalenderen og tage med færgen fra Hundested til Rørvig, hvor Sommerland Sjælland venter med spændende forlystelser og et kæmpe vandland.

Med et sommerhus i Hundested har I derfor mange smukke steder at besøge, når tiden byder på afkobling og afstressning fra hverdagens strabadser.

Hvis et sommerhus i Hundested lyder som det ideelle sted for dig, så kontakt din lokale nybolig allerede i dag. Vi har mange flotte sommerhuse til salg i Hundested og kan derfor hjælpe dig med at finde frem til det helt rette hus for jer.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.