Side 1 af 7

Sommerhus til salg – Hvide Sande

Hvide Sande er en lille hyggelig fiskeriby beliggende midt på Holmsland Klit. Holmsland Klit er den flotte klittange, der afskærer Ringkjøbing Fjord fra Vesterhavet. Byen har en befolkning på 2.968 (2019) og er Danmarks femte største fiskerihavn.

Trods byens relative størrelse og dens beliggenhed i Danmarks absolutte udkant, har byen udviklet sig til at være et særdeles aktivt center for turisme. Her er der rig mulighed for at opleve fiskeri på tæt hold, studere gamle og nye skibsværfter, nyde en gåtur langs molen og meget mere.

Udover havnens mange muligheder, byder Hvide Sande også på ren afslapning i lækre omgivelser og masser af spændende fysiske aktiviteter. Her har man f.eks. mulighed for at dase i solen på områdets fantastiske strande eller cykle og/eller vandre landskabet tyndt.

I Hvide Sande kan man forvente fred, ro og idyl, og det er også typisk de egenskaber som byens mange årlige turister søger, når de besøger den hyggelige lille fiskeriby. Byen besøges i høj grad både af danske og udenlandske gæster, hvilket typisk indebære tyske, hollandske, skandinaviske og danske par og familier.

Et sommerhus i Hvide Sande kan bidrage til, at du, dine gæster og dine lejere får mest muligt ud af det skønne område og alle dets aktiviteter. Vi er eksperter i sommerhuse, og vil glæde os til at hjælpe dig, i din søgen efter sommerhuse til salg i Hvide Sande.

Hvide Sande – Fritidshuse tæt på strand og vandsport

Hvide Sandes fantastiske strande kan i allerhøjeste grad konkurrere om de uofficielle podiepladser til Vesterhavets flotteste strande. Fra Bjerregård i syd til Houvig i nord byder Holmsland Klit på mere end 40 kilometer uspoleret sandstrand, hvor de majestætiske klipper skærmer de besøgende for vinden. De mest populære strande vil være under opsyn af livreddere i højsæsonen, så du og familien og/eller dine lejere kan bade trygt.

Vesterhavets vilde natur gør området til et sandt mekka for vandsportsentusiaster. Hvis du er en garvet surfer med eget surferudstyr, kan du prøve tæmme de vilde bølger på egen hånd. Er du mindre garvet, kan du besøge Hvide Sandes kabelpark, der byder på wakeboarding og vandski i trygge rammer.

Med et fritidshus i Hvide Sande, kan du og hele familien altså nemt nyde en bred palette af aktiviteter, hvor der både er noget for dem der vil dase i varmen og dem der vil aktiveres, når vejret tillader det.

Sommerhus i Hvide Sande – Tæt på spændende attraktioner

Hvide Sande er spækket med seværdigheder, der både kan nydes af børn og voksne. Tag f.eks. et smut forbi Lyngvig Fyr, Abelines Gaard eller Fiskeriets hus. En ferie i og omkring byen byder på et vælg af attraktioner, og dette er blot toppen af isbjerget. Med et sommerhus i Hvide Sande, har du og familien mulighed for at opleve området året rundt.

Hvis du drømmer om et sommerhus i Hvide Sande, kan du tage fat i din lokale Nybolig allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det fritidshus i Hvide Sande, der kan realisere dine sommerhusdrømme. Vi har med garanti et sommerhus til salg i Hvide Sande, der passer til dine behov og ønsker.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.