Nybolig Korsør

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Nygade 5
4220 Korsør
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Korsør


Godt lokalkendskab skaber resultater

Lokalkendskabet er en vigtig del, når man skal vælge den rette mægler til at sælge sin bolig - og lokalkendskab får man kun ved at være en del af bybilledet og følge med i udviklingen i nærområdet. Alt dette kan Nybolig Korsør tilbyde dig både som køber og sælger. Vi er et lokalt team, der alle er født og opvokset i Korsør, så vi har hver dag "fingeren på pulsen" omkring markedsniveauet, og hvad der rør sig i byen og oplandet.

Vi vil gerne huskes for en ordentlig handel

Hos Nybolig Korsør arbejder vi effektivt og professionelt på at få glade og tilfredse kunder, hvad enten du er køber eller sælger. Det skaber resultater. Vi har som byens største mæglerforretningen også byens skarpeste vurdering!. Hvad betyder det? Det vil sige at vi er den mægler i byen der får tættest på udbudsprisen for de ejendomme vi sælger. Det kalder vi en realistisk og ikke mindst seriøs salgsvurdering.

Vil du vide, hvad din bolig er værd?

Vi er altid klar til at give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan handles for. Vi udarbejder en helt personlig handlingsplan for salget af din bolig, så får du et godt overblik over salgsforløbet. Det kalder vi sikkerhed og tryghed.

Kigger du efter ny bolig?

Har vi ikke den bolig du søger, kan du blive skrevet op i vores Køberkartotek, så sørger vi for, at du får tilsendt alle relevante nyheder via mail eller med posten. Vælger du vores gratis Forhåndsgodkendelse, får du samtidig et godt overblik over dit kommende boligkøb.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål, eller vil du vide, hvorfor vi kan tilbyde dig mere end nogen anden ejendomsmægler i Danmark, så er vi klar til en uforpligtende snak alle ugens 7 dage. Du er altid velkommen.

"Mægleren hoppede næsten på tungen for os"

Det er altid rart at få et skulderklap, når man har gjort det godt, og vores kunders meninger taler for sig selv. Vores kundeanalyser viser, at hele 91% er "tilfredse" eller "meget tilfredse" med at have solgt gennem os.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 43730339

Læs mere om Nybolig Korsør

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totaltkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Sydbank
  • Spar Nord Bank
  • Arbejdernes Landsbank og Sparekassen Sjælland
Forsikringsselskab
  • Codan forsikring og Dansk boligforsikring
Finansiering
  • Nykredit og Totaltkredit
Forsikring
  • Codan forsikring
  • Dansk boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.