Nybolig Maribo - Rødby

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 48, st.
4930 Maribo
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Nybolig Maribo & Rødby – din lokale mægler på Midt- og Sydlolland

Sæt ikke din ejendom til salg før du har fået en GRATIS og UFORPLIGTENDE salgsvurdering af Nybolig Maribo & Rødby. Vi kan kontaktes på tlf. 5475 6111 eller e-mail 4930@nybolig.dk. Du er også meget velkommen i vores forretning, som ligger centralt i Maribo på adressen, Østergade 48 st., endvidere har vi også forretningslokale med udstilling på Lalandia i Rødbyhavn.

Vi er 2 uddannede ejendomsmægler i butikken, som til sammen har mere end 40 års erfaring med salg af ejendomme på Midt og Sydlolland, hvorfor vi gerne siger  – Din lokale ejendomsmægler. 

Det er ofte en stor beslutning at købe eller sælge en bolig, og hos os er vi ikke tilhænger af standardløsninger, idet der ikke er to huse eller to kunder der er ens, hvorfor vi tilbyder individuel rådgivning til en attraktiv og fair pris.

Når du skal sælge din ejendom udarbejdes en konkret handlingsplan, som vil give et godt overblik vedrørende salgsforløbet. Måske har vi allerede en køber til din ejendom i vores store køberkartotek, som vi deler med de andre 219 Nybolig butikker i Danmark.

Digitalt markedsføring af din ejendom

Vi prioriterer digital markedsføring højt og vi gør mest muligt for at præsentere din ejendom bedst og så bredt, som muligt. Vi sørger for en markant og professionel annoncering af ejendommen på internettet via de gængse boligsites (Boligsiden.dk, Nybolig.dk, EDC.dk, Danbolig.dk, Home.dk m.fl.), Facebook samt Nyboligs unikke online system, SmartSalg. Naturligvis annonceres der også i de lokale aviser, og der anvendes professionelle fotos/video.

Vi er fyldt med energi, gå på mod og gode idéer, hvilket er vigtigt for et godt salg. Vores ønske og mål er altid, at give en professionel og kompetent helhedsoplevelse fra start til slut.

Kontakt os gerne på tlf. 5475 6111 eller e-mail på 4930@nybolig.dk og aftal tid til en gratis salgsvurdering, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din bolig. 

Nybolig – mere mægler, mere lokalt og mere digitalt.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40307877

Læs mere om Nybolig Maribo - Rødby

Realkreditinstitut
  • Nykredit A/S & Totalkredit A/S
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Lollands Bank
Forsikringsselskab
  • Nykredit Østifternes Forsikring A/S
  • Gjensidige Forsikring A/S & Codan
Andre
  • SEAS-NVE Energi A/S
Finansiering
  • Nykredit A/S
  • Nykredit Bank A/S & Totalkredit A/S
Forsikring
  • Nykredit Forsikring A/S
  • Gjensidige Forsikring A/S & Codan
Annoncering
  • Folketidendegruppen A/S
Andre ydelser
  • Formidling af pantebrevsfinansiering
  • formidling af kontakt til elselskab
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.