Salgsproces før boligkøb
Før dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces under boligkøb
Under dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces efter boligkøb
Efter dit boligsalg

Du er her:  >  Det gode boligsalg  >  Under dit boligsalg

Når boligen er sat til salg

Din bolig kommer på markedet

Først og fremmest skal din bolig gøres synlig i markedet, og til det formål udarbejder vi salgsopstilling med alle relevante bilag foruden en boligpræsentation med fotos, plantegning og en god salgstekst. 

Nybolig.dk har over 6 mio. besøg hver måned. Her præsenterer vi selvfølgelig også din bolig. Du har også mulighed for at sælge din bolig med vores digitale annonceringsværktøj Nybolig Smartsalg. Med Nybolig SmartSalg får du én samlet online kampagne. Pakken bliver skræddersyet til netop din bolig og vist, der hvor dine købere kommer. På den måde kan du få et hurtigere salg og en bedre pris. 

Læs mere om SmartSalg

Fremvisning

I Nybolig har din mægler adgang til et stort køberkartotek, der gør det muligt at lave en nem og hurtig søgning efter de rette købere til din bolig. Det betyder for dig, der gerne vil sælge din bolig, at der ikke behøver, at gå lang tid før potentielle købere ønsker at lægge vejen forbi din bolig.

Åbent Hus

Til åbent hus præsenterer din mægler, efter aftale med dig, din bolig for alle, der har interesse for din bolig. Fremvisninger opstår, når en potentiel køber henvender sig til din mægler for at se på lige netop din bolig.

Læs de 10 fremvisningsbud og gør din bolig klar til åbent hus eller fremvisning.

Forstå salget af din bolig

Din mægler hjælper dig igennem salget af din bolig fra forhandlinger af pris, overtagelsesdato og vilkår i øvrigt til købsaftalen er underskrevet.

Forhandlinger

Interesserede købere vil ofte have egne rådgivere med, når der afgives bud til forhandling. Din mægler orienterer dig om og håndterer de bud, der kommer, og vil i enhver forhandling varetage dine interesser, så du får mest muligt for din bolig, men også får den helt solgt på de bedste betingelser. 

Købstilbud

Efterhånden fører forhandlingerne til, at der bliver afgivet et konkret mundligt eller skriftligt købstilbud, hvor de væsentligste vilkår er skitseret. Det vil sige købspris, overtagelsesdato, andre aftaler samt eventuelle forbehold. Din mægler gennemgår tilbuddet med dig, og når I er enige, udformes en egentlig købsaftale. 

Salgsprovenu

Når din mægler præsenterer dig for et købstilbud, vil du også få gennemgået salgsprovenuet. Her kan du se, hvad dit faktiske overskud på salget vil blive, hvis du handler på de vilkår, der fremgår af købstilbuddet.

Købsaftalen underskrives

Den endelige købsaftale er det vigtigste dokument i enhver ejendomshandel, fordi den er juridisk bindende. Når køberen har underskrevet aftalen, skal du godkende aftalens indhold ved selv at skrive under. Køberen har herefter en fortrydelsesret på seks hverdage og kan – inden for tidsfristen - ophæve handlen mod at betale et fortrydelsesgebyr på 1% af købesummen. Hvis handlen er betinget af købers rådgivers godkendelse skal den godkendelse også foreligge før handlen er endelig.

Brug for forsikring?

Som sælger har du ansvar for de fejl og mangler, der er i din bolig, og som ikke fremgår af tilstandsrapporten eller el-installationsrapporten. Med en ejerskifteforsikring og evt. en sælgerforsikring kan du frigøre dig fra det ansvar. Vi kan rådgive dig om, hvad der vil være fornuftigt at gøre i din situation.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.