Salgsproces før boligkøb
Før dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces under boligkøb
Under dit boligsalg

Salgsproces pil
Salgsproces efter boligkøb
Efter dit boligsalg

Du er her:  >  Det gode boligsalg  >  Under dit boligsalg

Under dit boligsalg

Din bolig kommer på markedet

Først og fremmest skal din bolig gøres synlig i markedet, og til det formål udarbejder vi salgsopstilling med alle relevante bilag foruden en boligpræsentation med fotos, plantegning og en god salgstekst. 

Nybolig.dk har over 6 mio. besøg hver måned. Her præsenterer vi selvfølgelig også din bolig. Du har også mulighed for at sælge din bolig med vores digitale annonceringsværktøj Nybolig Smartsalg. Med Nybolig SmartSalg får du én samlet online kampagne. Pakken bliver skræddersyet til netop din bolig og vist, der hvor dine købere kommer. På den måde kan du få et hurtigere salg og en bedre pris. 

Læs mere om SmartSalg

Fremvisning

I Nybolig har din mægler adgang til et stort køberkartotek, der gør det muligt at lave en nem og hurtig søgning efter de rette købere til din bolig. Det betyder for dig, der gerne vil sælge din bolig, at der ikke behøver, at gå lang tid før potentielle købere ønsker at lægge vejen forbi din bolig.

Åbent Hus

Til åbent hus præsenterer din mægler, efter aftale med dig, din bolig for alle, der har interesse for din bolig. Fremvisninger opstår, når en potentiel køber henvender sig til din mægler for at se på lige netop din bolig.

Læs de 10 fremvisningsbud og gør din bolig klar til åbent hus eller fremvisning.

Forstå salget af din bolig

Din mægler hjælper dig igennem salget af din bolig fra forhandlinger af pris, overtagelsesdato og vilkår i øvrigt til købsaftalen er underskrevet

Læs om de forskellige trin i boligsalget