Nybolig Nexø

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Købmagergade 5
3730 Nexø
Åbningstider
Man - Tirs:
Onsdag:
Tors - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Bornholm

Vi hjælper dig med at sælge og købe hus - på den optimale måde.

Hvad enten du skal købe og sælge i Nexø, Åkirkeby, Svaneke, Listed, Årsdale, Østermarie, Balka, Snogebæk, Bølshavn - eller måske i den skønne bornholmske natur og landlige omgivelser, så er Nybolig Bornholm klar til at hjælpe dig trygt og engageret gennem forløbet.

Nybolig Bornholm består af 2 butikker - i Nexø og Rønne. Et boligteam på 7 medarbejdere, der altid har ja hatten på og med indlevelse og energi gør drømme til virkelighed.

Kontakt Nybolig Bornholm hvis du har tanker om at flytte til solskinsøen - vi tager hånd om dine ønsker og lægger en stor ære i at finde de perfekte rammer til et nyt liv her på øen. Vi har indgående kendskab til øens lokale områder og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Få hjælp til at sælge din bolig med en personlig handlingsplan

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalsamfundet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Vælger du at sælge gennem Nybolig Bornholm, får du en personlig handlingsplan og har hermed et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.
Den rigtige pris er nøglen til at få solgt, derfor underbygger vi nøje og seriøst prisfastsættelsen på din bolig sammen med dig. Markedsføring og synliggørelse af din bolig er særdeles vigtig - her er vi kompromisløse og tilbyder dig den bedste eksponering af din bolig.

Overvejer du at flytte til Bornholm

Solskinsøen har meget andet end rundkirker, Hammershus, Almindingen, røgerier, sandstrande, flot natur og masser at solskinstimer at byde på - giv Bornholm en chance - du vil ikke fortryde det.

Samarbejde

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring, Sydbank, Arbejdernes landsbank samt en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27290582

Læs mere om Nybolig Nexø

Pengeinstitut
  • Nykredit / Totalkredit / Sydbank / AL-Bank
Forsikringsselskab
  • Codan / Bornholms Brandforsikring / Dansk Boligforsikring
Andre
  • EFKT / Bornholms Tidende / CCT / Ejendomstorvet
Forsikring
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.