Adresse

Snellemark 41 C
3700 Rønne

Åbningstider

Man - Tirs:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 5695 7828

Din lokale ejendomsmægler på Bornholm

Vi hjælper dig med at sælge og købe hus - på den optimale måde.
Hvad enten du skal købe og sælge i Rønne, Allinge, Gudhjem, Klemensker, Vang, Hasle, Østerlars, Nylars, Lobbæk - eller måske i den skønne bornholmske natur og landlige omgivelser, så er Nybolig Bornholm klar til at hjælpe dig trygt og engageret gennem forløbet.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Nybolig Bornholm består af 2 butikker - i Nexø og Rønne. Et boligteam på 8 medarbejdere, der altid har ja hatten på og med indlevelse og energi gør drømme til virkelighed.

Kontakt Nybolig Bornholm hvis du har tanker om at flytte til solskinsøen - vi tager hånd om dine ønsker og lægger en stor ære i at finde de perfekte rammer til et nyt liv her på øen. Vi har indgående kendskab til øens lokale områder og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Få hjælp til at sælge din bolig med en personlig handlingsplan
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til lokalsamfundet er afgørende for at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris.

Vælger du at sælge gennem Nybolig Bornholm, får du en personlig handlingsplan, og har hermed et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.
Den rigtige pris er nøglen til at få solgt, derfor underbygger vi nøje og seriøst prisfastsættelsen på din bolig sammen med dig.

Markedsføring og synliggørelse af din bolig er særdeles vigtig - her er vi kompromisløse og tilbyder dig den bedste eksponering af din bolig.

Overvejer du at flytte til Bornholm
Solskinsøen har meget andet end rundkirker, Hammershus, Almindingen, røgerier, sandstrande, flot natur og masser at solskinstimer at byde på - giv Bornholm en chance - du vil ikke fortryde det.

Samarbejde
Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 27290582

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Sydbank
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Nykredit Bank og Totalkredit
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Bornholms Tidende

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...