Nybolig Hjallese

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Svendborgvej 84B
5260 Odense S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Velkommen til Nybolig Hjallese!

Hos Nybolig Hjallese er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. 

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Odense er et stærkt lokalt team, der foruden denne forretning også har forretninger i Tarup, Næsby, Skibhus, Dalum og Otterup – og Lejlighedsbutikken i Odense Centrum. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet, og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab uanset butik. 

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Hjallese har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen, og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokalområde, og om der er andre boliger til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget - og holder det

Hos Nybolig Hjallese har vi flere grundværdier, vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder, hvad vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet, og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Hjallese udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Odense og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Odense og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Overvejer du at købe bolig i nærheden af Odense

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området omkring Odense, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Hjallese.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter villa, rækkehus, parcelhus eller måske er en andelsbolig mere dig – så vil vi være klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige.

Bydelen Hjallese er hjemsted for bl.a. Dalum Landbrugsskole og Kold College, og har desuden store områder med række- og parcelhuse. Omkring år 2000 åbnede Forskerparken, der nu er del af Syddanske Forskerparker. Det nye Odense Universitetshospital vil blive opført i den sydøstlige del af Hjallese i tilknytning til Syddansk Universitet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44471663

Læs mere om Nybolig Hjallese

Pengeinstitut
 • Nykredit
 • Sydbank
 • Spar Nord og Totalkredit
Forsikringsselskab
 • Codan og Dansk boligforsikring
Andre
 • Strømlinet A/S
 • EFKT
 • Conmedia
 • SalesStyling og CCT
Finansiering
 • Ja
Forsikring
 • Ja
Andre ydelser
 • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.