Nybolig Hjallese - Thomsen, Demirhan & Led A/S

Adresse

Svendborgvej 39
5260 Odense S

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 63160101

Velkommen til Nybolig Hjallese!

Hos Nybolig Hjallese er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. 

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team, der foruden denne forretning også har forretninger i Tarup, Næsby, Skibhus, Dalum og Otterup – og Lejlighedsbutikken i Odense Centrum. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet, og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab uanset butik. 

Du skal have tryghed og en god pris
Hos Nybolig Hjallese har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen, og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokalområde, og om der er andre boliger til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.


Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Vi lover meget - og holder det
Hos Nybolig Hjallese har vi flere grundværdier, vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder, hvad vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet, og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. 

Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i nærheden af Odense
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området omkring Odense, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Thomsen, Demirhan & Led A/S i Hjallese.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter villa, rækkehus, parcelhus eller måske er en andelsbolig mere dig – så vil vi være klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige.

Bydelen Hjallese er hjemsted for bl.a. Dalum Landbrugsskole og Kold College, og har desuden store områder med række- og parcelhuse. Omkring år 2000 åbnede Forskerparken, der nu er del af Syddanske Forskerparker. Det nye Odense Universitetshospital vil blive opført i den sydøstlige del af Hjallese i tilknytning til Syddansk Universitet.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32649904

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • inst.
  Pengeinstitut:
 • penge
  Forsikringsselskab:
 • forsikrin

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • fin
  Forsikring:
 • fors
  Annoncering:
 • ann

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...