Nybolig Hjallese - Thomsen, Demirhan & Led A/S

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Svendborgvej 39
5260 Odense S
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Velkommen til Nybolig Hjallese!

Hos Nybolig Hjallese er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. 

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team, der foruden denne forretning også har forretninger i Tarup, Næsby, Skibhus, Dalum og Otterup – og Lejlighedsbutikken i Odense Centrum. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet, og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab uanset butik. 

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Hjallese har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen, og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokalområde, og om der er andre boliger til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget - og holder det

Hos Nybolig Hjallese har vi flere grundværdier, vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder, hvad vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet, og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. 

Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i nærheden af Odense

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området omkring Odense, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Thomsen, Demirhan & Led A/S i Hjallese.

Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter villa, rækkehus, parcelhus eller måske er en andelsbolig mere dig – så vil vi være klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige.

Bydelen Hjallese er hjemsted for bl.a. Dalum Landbrugsskole og Kold College, og har desuden store områder med række- og parcelhuse. Omkring år 2000 åbnede Forskerparken, der nu er del af Syddanske Forskerparker. Det nye Odense Universitetshospital vil blive opført i den sydøstlige del af Hjallese i tilknytning til Syddansk Universitet.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32649904

Læs mere om Nybolig Hjallese - Thomsen, Demirhan & Led A/S

Realkreditinstitut
  • inst.
Pengeinstitut
  • penge
Forsikringsselskab
  • forsikrin
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.