Adresse

Klaregade 20
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6316 0101

Din lokale ejendomsmægler i Lejligheder i Odense

Få hjælp til at sælge din bolig i Odense
Hos Nybolig Odense - Lejligheder A/S er vi specialister i salg af lejligheder, projektsalg og andelsboliger! Vi er klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil altid gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.
Vælger du at indgå en aftale med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ansvarlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team med forretninger i Tarup, Næsby, Hjallese, Skibhus, Dalum udover Lejlighedsbutikken. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Du skal have tryghed og en god pris                                                Hos Nybolig Odense - Lejligheder har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre lejligheder til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!
Hos Nybolig Odense Lejligheder A/S har vi flere grundværdier vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i Odense C
Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området omkring Odense C er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Odense - Lejligheder i Odense C.
Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter Lejligheder i Odense bør du kontakte os for at høre om vores ejendomme til salg.

Vi glæder os til at høre fra dig!

CVR: 32 64 99 04

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit & Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Totalbanken
 • Sydbank
 • Spar Nord
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige Forsikring & Husejernes Forsikring
  Andre:
 • Zigna & Boligmarkedet

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit & Nykredit Bank /AS samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Boligmarkedet

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...