Nybolig Odense Lejligheder

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Klaregade 20
5000 Odense C
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Lejligheder i Odense


Få hjælp til at sælge din bolig i Odense

Hos Nybolig Odense - Lejligheder A/S er vi specialister i salg af lejligheder, projektsalg og andelsboliger! Vi er klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil altid gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at indgå en aftale med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ansvarlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Odense - Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team med forretninger i Tarup, Næsby, Hjallese, Skibhus, Dalum udover Lejlighedsbutikken. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Odense - Lejligheder har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre lejligheder til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!

Hos Nybolig Odense Lejligheder A/S har vi flere grundværdier vi baserer vores virksomhed på. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig i Odense C

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig i området omkring Odense C er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Odense - Lejligheder i Odense C. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter Lejligheder i Odense bør du kontakte os for at høre om vores ejendomme til salg.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Odense udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Odense og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Odense og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32 64 99 04

Læs mere om Nybolig Odense Lejligheder

Realkreditinstitut
 • Nykredit & Totalkredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Totalbanken
 • Sydbank
 • Spar Nord
Forsikringsselskab
 • Codan
 • Frida & Gjensidige Forsikring
Andre
 • Pro-Plan & Boligmarkedet
Finansiering
 • Nykredit
 • Totalkredit & Nykredit Bank /AS samt øvrige Totalkreditrelaterede pengeinstitutter
Forsikring
 • Codan & Gjensidige Forsikring
Annoncering
 • Boligmarkedet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.