Nybolig Skibhus - Thomsen, Demirhan & Led A/S

Adresse

Skibhusvej 98
5000 Odense C

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Telefon

Tlf. 6316 0101

Din lokale ejendomsmægler i Skibhus og Odense

Få hjælp til at sælge din bolig i Odense og omegn
Hos Nybolig Skibhus - Thomsen, Demirhan & Led A/S er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team med forretninger i Tarup, Næsby, Hjallese, Skibhus, Dalum & Lejlighedsbutikken i Odense C. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Velkommen hos Nybolig Skibhus
Nybolig Skibhus - Thomsen, Demirhan & Led A/S er klar til at hjælpe netop dig. Det betyder for dig, at vi giver dig den rådgivning, du har brug for. Vi holder til i lyse, indbydende og smagfuldt indrettede lokaler, velplaceret på Skibhusvej. Herfra sælger vi ejerlejligheder, villaer, sommerhuse og andelsboliger på hele Fyn. 

Vi er et engageret team, som har mange års erfaring samt den nødvendige viden fra boligmarkedet i Odense og omegn. Derfor har vi svaret på, hvad der skal til for at kunne hjælpe dig med dit boligsalg. Vi har stor ekspertise i formidling af fast ejendom, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder, andelsboliger samt nedlagte landbrug.

En ordentlig bolighandel, det er, hvad vi vil tilbyde dig. En ordentlig bolighandel kræver, at vi kender dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt, at du er med på sidelinien i hele forløbet. Det betyder også, at du inddrages og orienteres om alle beslutninger. Det er dine behov, som tilrettelægger din handel. Og alt dette betyder for dig en ordentlig handel!

Et effektivt salg, som giver dig det bedste resultat. Det er en del af en ordentlig bolighandel. Derfor er vi klar, når du har brug for det - alle ugens syv dage.

 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 32649904

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Lån & Spar
 • Spar Nord
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring og Gjensidige Forsikring
  Andre:
 • Profilm
 • NMC Visual

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit samt Nykredit Bank
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring og Gjensidige Forsikring
  Annoncering:
 • Boligmarkedet og Fynske Medier

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...